CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Nová kamera od Google sleduje domácnost. Učí se obličeje a fotí důležité chvíle

Další krůček k permanentnímu špiclování. Takže milé děti si zvyknou, že kamery jsou všude a nebude je trápit, že jsou neustále pod dohledem Velkého bratra, prostě je budou ignorovat (a nikdo si nebude stěžovat). No nevím, ale nemyslím, že toto chceme.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

A to si někdo jako koupí nebo to bude vláda přidělovat domácnostem povinně?

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

za 250 dolarov? nevidim v tom ziadne vyhody oproti telefonu. Treba to chytat do ruky pripadne s tym mierit smerom kde chcem nieco tocit. Treba to prenasat. Treba to nabijat. Otazna bude tiez kvlaita objektivu/snimaca v horsich svetelnych podmienkach. Nehovoriac o tom ze to nema nahravanie zvuku.
O rozliseni nic nepisete tak tiez to nebude asi nic prevratne. Ked uz je dnes taky boom 4k televizorov ocakaval by som 4k/60fps. Ak odstranie tieto negatva co som vypisal nech mi daju vediet.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ďalšia vtákovina od googlu. Zaujímalo by ma koľko napríklad predali okuliarov google glass ?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Docela by mě zajímalo, jak je to se souhlasem k natáčení? To si to nějaký maník připne na kapsu a pak každého, kdo kolem něj projde žádá o svolení k natáčení?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Přenosný Velký bratr, to je pěkná fíčura :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Orwel byl "trouba" myslel, že to bude muset nařizovat vláda přitom stačí trocha marketingu a lidi si to koupěj sami.... (samozřejmě to žádný trouba nebyl naopak jen i v jeho nejdivočejších představách nebyli lidi tak debilní jako jsou dnes...)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.