CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Nové Denuvo už umí prolomit čím dál tím více crackerů. Pro piráty to není výhra

První dva týdny? U mne je to tak že jakmile hra obsahuje podobné svinstvo jako denuvo tak to prostě nekoupím. Nejsem ochoten platit za další obstrukce a problémy. Pokud chtějí pojistit peníze ať nabídnou třeba významný obsah přes internet, kde kdo nezaplatí nemá účet a žádně denuvo potřebovat nebudou.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Kéž by ty DENUEVA zakázaly všechny akorát rozčilují!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mňa zase rozčuľujú ľudia čo to crackujú. Každé prelomenie ochrany má za následok že každá ďalšia hra bude mať zložitejšiu ochranu ktorá bude ešte viacej obmedzovať poctivého hráča a samozrejme aj zbytočne viacej zaťažovať HW v jeho PC. Okrem toho cracknutie tejto ochrany neznamená jej odstránenie z hry takže takto upravená gamesa je vlastne určená len pre pirátov(zlodejov).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To je nesmyslné tvrzení, protože nebýt toho umělého omezení nebylo by co crackovat...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jj, sleduju warez scenu a kazdej den je tam ted nejaka dalsi hra s prolomenym Denuvo. Jsem rad a preju crackerum mnoho dalsich uspechu. Takze je asi jasne, ze crackerum v prolamovani ochran fandim. Komu nefandim, jsou uzivatele (pro me zlodeji), kteri tyto crackle hry stahuji a hraji a nikdy si hru nezakoupi. Osobne ani u her s Denuvo crackle hry nestahuju, jednoduse je nekoupim a nehraju, dobre tak vydavatelum her. Nastesti je stale hodne rozumnych, kteri podobne svinarny ala Denuvo nedelaji a teda takove hry mam na koupene a hraju je.
(Napriklad Kingdome Come: Deliverance je hra, ktera je na GOGu uplne bez jakekoli ochrany. Usekl bych ruce tomu, kdo ji ukradne a nezaplati!)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

I lidi co si hru nikdy nekoupí nepůsobí škodu ale naopak reklamu. Jestliže nemám peníze na to abych si to koupil (typicky děti či studenti) tak si to prostě nekoupím i když to jinak pořídit nepůjde. Maximálně počkám za nějakou dobu na výprodej. ˇProdejcio nic neubude a ty výpočty co kalkulují "ušlý zisk" z pirátských kopií jsou zcela nesmyslné. Maximálně mohu počítat s náklady vydanými na tu nelegální kopii, půjčku jak na auto si na to asi nikdo brát nebude. Čím větší rozšíření mezi lidmi ta hgra bude mít tím větší reklamu naopak udělá a tím větší je šance že si ji někdo normálně koupí.
A tvrzení lidí že oni jsou proti hraní nelegálních kopií je navíc značně pokrytecké, když uvážíme že snad všichni svého času takto alespoň nějaké hry stahovali...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Takže ten kto kradne software, robí mu tím vlastne reklamu ? No ty si mi ale vtipálek. Toľko blábolov len aby zlodej ospravedlnil svoj zločin. Je vidieť že si ešte nikdy nič nevytvoril.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Přestaˇn lhát. Aby jsi ukradl sotware, musíš prohlásit program za svoje dílo ne ho jen zkopírovat či použít...
A evidentně soudíš lidi podle sebe..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"musíš prohlásit program za svoje dílo ne ho jen zkopírovat či použít"

Tak ty si teda iný pacient. Než začneš vypúšťať ďalšie svoje múdrosti, najprv si niečo o tom prečítaj. A áno presne tak, podľa seba súdiš ostatných.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Nejsou argumenty nastupují urážky.. Já, na rozdíl od tebe, toho o tom četl dost...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Escaton je holt lama co si plete pojmy s dojmy, staci se nad to povznest, lidi s tim jeho nonsense nazorem je spousta, netreba si toho vubec vsimat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

EDIT: Nesekal bych ruce detem samozrejme, taky jsem si hry stahoval. V nasi dobe navic rodice pro neco tak divneho jako hry na PC nemeli pochopeni a nikdy by mi zadnou hru nekoupili, PC jsem mel do skoly a ne na hry. Ovsem u cloveka, ktery si uz sam vydelava, je stahovani a hrani bez zaplaceni naprosto neomluvitelne, coz se bohuzel sice v male mire, ale stale deje i u nas!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Člověk co pracuje nemá hlavně na stahování a hraní každé blbosti čas...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Castecne souhlas ale s velkym ALE.

Sam stahuji hry porad, kvuli absenci "demo" verzi, coz se moc nenosi dnes.
Ve chvili, kdy zjistim ze me hra bavi, klidne ji koupim za plnou palbu.
Pokud je hra prumer, tak cekam na slevy.
Pokud je hra k nicemu, tak ji maznu a sdilim poznatky dal...

Jiz mnoho let si vydelavam sam na sebe, ale nevidim duvod kupovat zajice v pytli.
Pozitivni je, ze je dnes mozne hru "vratit" (steam), coz trochu odklani vahy od stahovani, ale porad je to obezlicka distributora...

2 DRK: Souhlas, a co jeste vic nastve: koupis si hru za plnou cenu, nainstalujes (coz stoji cas), zapnes, a zjistis jaka hrozna kravina to je... Takze pak jsi jen nastvany (a pripadne reseni co s tim == zase to stoji cas)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"2 DRK: Souhlas, a co jeste vic nastve: koupis si hru za plnou cenu, nainstalujes (coz stoji cas), zapnes, a zjistis jaka hrozna kravina to je... Takze pak jsi jen nastvany (a pripadne reseni co s tim == zase to stoji cas)"

Takže inštalácia hry je blbá lebo stojí čas, ale následné stovky hodín strávené pri jej hraní sú v poriadku ?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Souhlas. Pokud si cracklou hru jen ozkousis a potom, pokud to opravdu hrajes, koupis, proti tomu ja nic nenamitam.
Osobne to nedelam, protoze to stoji dalsi cas a toho se mi nedostava. Odhaduju teda kvalitu hry z gameplayu na youtube a pokud se mi to tam libi, tak rovnou kupuju. Zatim jsem se spalil jen 2x, pricemz ani u jednoho hra neni blbost, ale je pro me prislis obtizna.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.