CDR.cz - Vybráno z IT

Dočkáme se nového Bioshocku?

Bioshock 02
Podle nejmenovaného vývojáře pracuje nejmenované studio na projektu Parkside, který údajně má být novým nový Bioshock.

Možná přijde kouzelník a možná i nový Bioshock. Slovo možná zřídka potěší, nyní je však jediné, ke kterému se můžeme obrátit. V textu Kotaku pojednávajícím o nedávné historii studia Hangar 13 (Mafia 3) a masivnímu propouštění zaměstnanců, zmiňuje jeden z vývojářů, že nejmenované studio patřící 2K Games pracuje na titulu s kódovým označením Parkside

Navzdory pečlivému utajování se však dostala na svět informace, že má jít o nový Bioshock. Podle zdrojů jde o malou skupinu vývojářů naverbovanou ze všech koutů průmyslu (včetně několika odpadlých zaměstnanců z Hangar 13), které se teprve snaží přijít na jádro hratelnosti. Titul je tedy prozatím opravdu v raných začátcích a ještě ho čeká dlouhá pouť. 

Bioshock 03

Důvodem ke zvolení menšího počtu zaměstnánců ve vývojářském studiu je údajně opatrnost: "Problém projektu Parkside je, že není připraven na velký tým lidí. Snaží se tedy velmi opatrně nalézt jádro hry, aby studio nespadlo do stejné pasti jako v současnosti jiná studia, která mají příliš mnoho zaměstnanců na příliš málo práce." 

Žádné jiné potvrzení zatím nemáme a 2K se také nevyjádřilo. Lze akorát spekulovat, že tým může experimentovat i se zcela novou značkou. 

Tagy: 
Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Dočkáme se nového Bioshocku?

Žádné komentáře.