CDR.cz - Vybráno z IT

Nový trailer na Call of Duty: WWII zachycuje krutost války

Codww 2 E 3 2017 Uvodni
Nové druhoválečné Call of Duty se vrací ve velké parádě. V průvodním traileru odhaluje první informace o hře pro více hráčů, společně s přáteli si na bitevním poli prožijete peklo.

Call of Duty je další z tradičních sérií, jejíž nový díl berou fanoušci rok co rok jako samozřejmost. Po několika posledních dílech z moderny, ba i budoucnosti, se ovšem letos značka vrací ke kořenům. Po mnoha letech znovu zpracuje nelítostnou druhou světovou válku. Singleplayerové kampani jsme se věnovali už v oznamujícím článku, teď se tvůrci rozpovídali o multiplayer složce hry.

Codwwii 6Codwwii 1

Hra více hráčů je nedílnou součástí série Call of Duty už od pradávna. Dalo by se říct, že většina uživatelů už sází veskrze na ní a tvůrci si to uvědomují. Neustále se proto snaží podávat lepší výkon a zprostředkovat autentičtější pocit z bitevního pole a věrně zachytit tíhu událostí, které psaly historii. To vše při zachování výborné hratelnosti.

Ani Infinity War, ani Treyarch, ale až třetí studio Sledgehammer Games, které se pro vydavatelský dům Activision Publishing stará o sérii Call of Duty, dostalo její další pokračování na starost. O multiplayeru se vývojáři na E3 rozpovídali v rámci tiskové konference společnosti Sony Entertainment a představili také zbrusu nové video ze hry.

Odhaluje zbraňový arzenál, herní model, grafické zpracování, světelné i zvukové efekty, a především nápadité prostředí, za které autorům patří rozhodně palec nahoru. Jak to tak vypadá, Call of Duty: WWII bude z hlediska modelací a map designu skutečnou pastvou pro oči.

Zároveň nový díl nebude pro citlivky. Jak trailer napovídá, v určitých pasážích umí být mimořádně krutý, servírky si nebere a odhaluje válku takovou, jaká skutečně je. Chladná, plná krveprolití a pohledů, kvůli kterým sklopíte zrak.

Codwwii 3Codwwii 2

Do kalendáře si vyznačte 3. listopadu, to vyjde Call of Duty: WWII pro Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Nový trailer na Call of Duty: WWII zachycuje krutost války

Žádné komentáře.