CDR.cz - Vybráno z IT

Nový trailer pro pamětníky k Might & Magic Heroes VII odhaluje vydání [GC 2015]

Heroes Vii Uvodni
Sedmý díl strategického spinoffu ze světa Might & Magic se už blíží. Ubisoft si tedy nemohl odpustit přítomnost na letošním GamesComu. Při té příležitosti odhalil hned dvě důležitá data.

Gc 2015 Banner

Ubisoft na letošní GamesCom přivezl jedno památnické video, které se týká nového dílu Might & Magic Heroes VII sice jen okrajově, ale stěžejně. Téma nového traileru je především připomínkou a oslavou 20leté historie značky, která započala svoji cestu v roce 1995.

Za doprovodu hudby od Two Steps From Hell (Blackheart), která nikdy nezklame, nám trailer dává nahlédnout retrospektivně do dob za NWC, 3DO i Ubisoftu, tedy studií, v jejichž rukou se série za svoji existence postupně prostřídala. Každý díl si ve videu vyhradil svůj krátký prostor. 

Při této příležitosti bychom vám rádi připomněli náš tématický článek z loňského ledna, ve kterém jsme si celou sérii rozebrali od prvních krůčků (nebo spíše ještě od dělohy) až po poslední Heroes VI.

Dvě nejdůležitější informace, které Ubisoft přivezl v rámci Heroes série na GamesCom, jsou dvě data. První značí start druhého beta testování, ke kterému dojde 26. srpna. Druhé datum, to příjemnější a důležitější, pokládá kobereček už samotnému vydání hry, ke kterému dojde 29. září. 

 Playclub Banner 468 X 80 H 7

Přístup do beta testování získáte předobjednáním hry.

Který díl byl pro vás vrcholným bodem série Heroes? U kterého jste strávili nejvíce času?

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Diskuse ke článku Nový trailer pro pamětníky k Might & Magic Heroes VII odhaluje vydání [GC 2015]

Žádné komentáře.