CDR.cz - Vybráno z IT

Nový Wolfenstein přetéká humorem, zbraňovým arzenálem a nacisty k eliminaci

Wolfenstein 2 E 3 17
První Wolfenstein byl příjemnou reinkarnací legendární střílečky od id Software. Vypadá to, že pokračování bude pokračovat ve stejném duchu a ještě navýší standard již tak dobré hry.

Bethesda se po Doomu opět vrací k sérii Wolfenstein a nutno poznamenat, že ve velkém stylu. Wolfenstein II: The New Colossus se představuje nejenom záběry ze hry, ale i vkusným filmečkem, který přetéká absurditou po vzoru humoru Falloutu.

BJ Blazkowicz si bohužel moc neodpočinul po poslední řezničině nacistů. Choroba zachvacuje již i Ameriku. Nyní má na cestě Blazkowicz navíc dvojčata. Neexistuje větší motivace pro to, aby protentokrát ukončil samovládu nacistů nadobro.

Samozřejmě nesmí chybět bombastická, zběsilá a šťavnatá akce tak vlastní pro Wolfenstein. Dočkáme se spousty nových možností, jak si to vyříkat s členy "nadřazené" rasy. Nové zbraně, nové exoskelety, nová vozidla. Kdo by si nechtěl plamenometem usmažit pár nepřátel sedíc na mechanickém psovi? Neexistuje lepší místo, kam utéct před stresem každodenního života.

Akční pasáže prolínají filmařsky zdařilé cutscény, které nešetří humorem ani dramatem. Hráči si je užijí i díky perfektním animacím a grafice. Wolfenstein II: New Colossus vyjde již 27. října pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. 

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Nový Wolfenstein přetéká humorem, zbraňovým arzenálem a nacisty k eliminaci

Žádné komentáře.