CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Nvidia utla hráčům tipec. Hry zdarma získané ke grafickým kartám už neprodáte

Sráči

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak.
Řekl bych, že tohle bude dost negativní reklama, v žádném případě si nekoupím jejich grafiku, když k tomu bude hra, kterou nechci hrát (a nebo ji už jednou mám).

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Ty si kupujes grafiky podle toho, co je k nim za hry ?:-O :-O
Priznam se, ze me je to vcelku jedno - chci grafiku takovou a makovou, tak si ji koupim. Pokud k ni je nejaky darek zadarmo, no tak proc ne - ale absolutne NIJAK me to neovlivnuje v tom, jestli si tu grafiku koupim, ci ne (pred par tydny jsem kupoval 1080 a u nekterych neco bylo a u nekterych ne, no koupil jsem si tu, u kterych nic nebylo, protoze byla od vyrobce, od ktereho jsem chtel a mela parametry, jake jsem chtel. A ze jiny vyrobce k tomu daval zrovna nejakou hru, tak to me nechalo fakt klidnym)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

A preco nie ?
Zrovna som ugradoval PCa kupil som zakladnu dosku prave na zaklade darceku ;-)
Kupil som si ASUS, lebo davali k nej novy Doom.
No nekup to ;-)
Som rad, ze upgrade PC mi vysiel zrovna v case, ked davali darcek ;-)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

No ja bych se rozhodne nikdy nerozhodoval podle toho, jestli k tomu neco dostanu. Nerikam, ze bych se zlobil, kdyz to tak hezky vyjde. Pripadne, pokud by byly 2 stejne produkty od stejne kvalitnich znacek, a u jedne darek ano a u druhe ne - pak bych to asi zohlednil. Ale obecne, pokud se rozhodnu, ze chci napriklad grafiku s takovym a takovym chlazenim, idealne takovym a takovym vyrobcem (ci vyberem s nejakolika malo vyrobcu) a podobne - potom nejprve koukam po splneni mych predstav a pak az po darkach.
Btw MB je trosku jina vec - tam casto ruzne znacky delaji defacto identicke produkty,no u grafik mi prijde docela dobre koukat se po tom, jak je chlazena a podobne

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Tak samozřejmě, že "dárek navíc" není primární rozhodovací faktor.

Nejdůležitější je cenová relace, potom kvalita čipu (výkon, poruchovost, atd.), následně výrobce a jak má vyřešené chlazení. Tyhle kritéria eliminují výběr karet na pár kusů.
No a z finalistů si pak člověk už vybere na základě sympatií - ať už značka (např. raději ATI protože nesnáším vynucování GF Experience) a nebo podle bonusů...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Panove uvedomte si ze v dnesni dobe neni nic zadarmo. Jak pise Lojza u dvou temer identickych grafik bude urcite ta s darkem nejak osizena a na to je treba se pri vyberu zamerit. Naopak ja pri nakupu cehokoliv vzdy spozornim kdyz je nekde neco zdarma, neni, neni a neni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No ono to nemusi nutne byt tim, ze bude osizena - ja si to predstavuju tak, ze proste nejaka znacka se dohodne s nejakym vyrobcem her (a NVidia muze delat prostrednika / domluvit to ona) a dostanou tu hru za nejakou "smesnou" cenu - protoze jich samozrejme odeberou hromadu.
Takze mohou byt 2 identicke karty, ani jedna nemusi byt osizena, ale jeden vyrobce byl "sikovnejsi" a domluvil si to lepe s tim, kdo vytvari tu hru a tak ji k tomu dava - jiny vyrobce grafiky nebyl tak dobry vyjednavac a nema nic.
Coz o to - potom i ma smysl koupit si tu s hrou, pokud povazuji oba vyrobce grafik za rovnocenne.
Ja se trebas znackou trosku i ridim - mozna je to dokonce spatne a nejaky "noname" vyrobce / vyrobce, ktereho neznam, bude dokonce kvalitnejsi - no ja si to nemyslim. Proto jsem napriklad koupil posledni grafiku od Gigabyte a bylo mi jedno, jestli u toho bude ci nebude nejaka hra. Dokonce doslo k paradoxni situaci, kdy u toho dokonce neco bylo (nejakej bundle s nejakejma kodama do nejakejch online her tusim) a vlastne jsem to nekam zahodil a ani nevim, jak to pripadne aktivovat :-) Proste tam bylo neco, co me vubec nezajimalo, tak jsem to zahodil - rozhodne jsem to nekupoval kvuli tomu, ale proste kvuli znacce a kvuli tomu, jak je grafika technicky provedena (predevsim chlazeni)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud to nebude nekde osizeno, tak to bude minimalne o tu jejich nakupni cenu zdrazeno, takze zase ne zadarmo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na druhou stranu - jeden vyrobce si muze vzit mensi marzi nez jiny vyrobce.
Napriklad (ciste teoreticky):
Vyrobce A vyrobi grafiku za 10 000kc, a prodava ji za 20 000kc. "zisk" = 10 000kc
Vyrobce B vyrobi grafiku za 10 000kc, nakoupi za 500kc hru, celek prodava za stejnych 20 000jako konkurence. "zisk" je pak pouze 9 500kc. Na druhou stranu muze spekulovat na to, ze jich proda vice, nez konkurence, kvuli te hre.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tyto kejkle dela spis prodejce a ne vyrobce

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jinými slovy, lidi s jiným operačním systémem si hru nezahrají, stejně jako ti, kterým připadá instalace experience jako zbytečné zasviňování PC.
Mno co, mně to stejně netrápí, jedu nonstop bazar.
Zdar Max

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Další důvod, proč si nekupovat nVidia. Do mého počítače nic jako GeForce Experience nebo jak-se-to-jmenovalo od ATI nesmí. U ATI to ale nevadí, když se to nenainstaluje.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

"Nechci slevu zadarmo"

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Ono GfEx začalo zavánět když se tam objevila možnost loginu která pak byla dokonce vynucena aby začala vůbec fungovat jeho většina(např shadowplay) vlastností.
Nevím jaký je stav nyní. GF nemám.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ak to bude viazané na konkrétny HW bude to znamenať, že po ďalšom upgrade grafiky si už hru viac nezahrám. Tak tomu hovorím darček.Timeo Danaos et dona ferentes.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Nebude. Ten konkr. hw musíš mít jen pro aktivaci přes NV experience, který ti přidá klíč do Steamu/Originu.. potom už si můžeš měnit hw jak je libo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

NO takže tu hru v pohodě aktivuju na steamu/Originu pod účtem new1234 a ten pak i s hrou prodám komu se mi zlíbí :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jo, přesně tohle mě taky napadlo. Nebo když to budete chtít prodat kámošovi, tak si k vám zajde, přihlásí se pod sebou a normálně si to přidá do knihovny.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ako chcu zabranit predaju hry ak kluc bude na steam,origin,uplay...? Napada ma snad jedine, ze by hry distribuovali priamo cez svoju apku. Lebo kluc hry ktory by na steame fungoval len s kokretnym hardwarom som este nevidel. Kludne dajte typy, mozno ma nieco nenapadlo, alebo som to len nezachytil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Humble Bundle určitou dobu také nenabízel klíče samotné, ale po rozkliknutí je automaticky připsal na propojený účet se Steamem. Zadání samotného klíče není jediná cesta, kterou se dá hra aktivovat. Stačí aby program vynucoval propojení s účtem a klíč vůbec nemusí projít rukou uživatele.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Len problem je ten, ze to steam po case vypol a aj humblebundle musel zase ukazovat kluc. Aj ked kto vie ako to asi chcu urobit. Nikde som to popisane tusim nevidel. Len vyhrazku, ze to obmedzia, nic viac. Uvidime.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pravdepodobne na nvidiu pripojis svoj steam ucet a oni ti hru aktivuju

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Takže když si potom koupíte jinou kartu, máte smůlu? A já myslel, že notorickým hardwarovým donglům již odzvonilo... :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

stále to zkouší :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pokud je to hra distribuovaná skrz Steam, uPlay nebo něco podobného, tak jediné, co ti můžou udělat, je rovnou ti to přidat do galerie... a Steamu je pak už jedno na který počítač to už nainstaluješ.

Prostě už člověk nedostane klíč a nebude ho moci prodat přes bazar.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No pokud by to bylo takto, tak to docela dava smysl a nijak by mi to nevadilo.
Btw, nevim jak ostatni, ja kupuju grafiku podle toho, jakou chci - no a kdyz k ni neco pridaj, tak ok, ale nijak to nevyzaduju a beru to jako prijemny bonus

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No hlavne doufam, ze to neni akce na tyden. Budu kupovat GF1070 nekdy za 3 tydny a hra zadara by vyslovene bodla.
Ten For Honor mi ale v diskuzi vedle rikali, ze je multiplayer a ten ja nehraju, tak bych vzal ten Ghost Recon: Wildlands, snad to neni strategie, ale nejaka strilecka nebo RPG?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak dnes zakaznik uvazoval cena minus cena hry v bazaru a rozhod se koupit i drazi kartu tentokrat si ji bude moct nVidiot nabouchat do skladu :D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

No suoer, ja kouoil nvidi a dostal k ni 4 kody do ker, 3 z toho byly do linuxu, takze jsem je uplatnil .... takze ted, kdyz to bude do linuxu, tak mamsmulu ? ..... dekuji necht si darecek nechaji, kvuli pravnim problemum s reklamaci jej odmitam prevzit.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mají dát na výběr - Buď si koupíte kartu za 11000 Kč a budete k ní mít hru a nebo si ji koupíte za 10000 a hru nedostanete.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Když ty hry ke kartám odebírají ve velkém, tak za tu hru rozhodně nedají 1000kč... odhadoval bych to tak na 200-400kč . A u karty za 11000kč sleva cca 300kč je zanedbatelná.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pak je ovšem zanedbatelný i "dárek" a motivace v podobě plné hry .... Stejně 5 a víc aktuálních her jako v době 9600Pro to už není ....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.