CDR.cz - Vybráno z IT

Od koz k trpaslíkům. Tvůrci Goat Simulator představují Deep Rock Galactic

Deep Rock Galactic E 3 17
Titul je světu znám sotva pár minut a už si získal přezdívku "Minecraft ve vesmíru". A z dobrého důvodu – jádrem hry je objevování a vydolovávání jeskyň. To je doplněné kooperací čtyř hráčů a bojem proti hordám nepřátel.

Deep Rock Galactic je vyvýjeno novým studiem Ghost Ship Games a vydávání se ujme Coffee Stain Studios (tvůrci Goat Simulator), neboli recept na katastrofu v dobrém slova smyslu. V online kooperaci čtyř hráčů se vydáme do hlubin "plně zničitelných jeskyní" na nepřátelské planetě, abychom ukořistili co nejvíce hornin, než nás zavalí laviny nepřátel.

Každá postava bude mít ve hře unikátní schopnosti a zbraně. I když většina bojů bude probíhat v podzemí, vývojáři slibují různorodá zasazení jako vulkanické nebo zamrzlé jeskyně. Úrovně budou náhodně generované.

Titul by měl vyjít někdy příští rok na PC a Xbox One. Aktuálně nalezneme profil hry na Steam v rámci Early Accessu, kterýžto ovšem nelze zatím zakoupit. Deep Rock Galactic se aktuálně nachází ve fázi uzavřeného alfa testování, ke kterému se lze přihlásit na oficiálních stránkách

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Od koz k trpaslíkům. Tvůrci Goat Simulator představují Deep Rock Galactic

Žádné komentáře.