CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Mobilotablet z Číny má zálusk se zařadit mezi nejvýkonnější smartphony současnosti

A jak jse prisli na to, ze ma lepsi fotoaparat? To uz i tady vnucujete ctenarum nazor ze vice pixelu = lepsi fotoaparat?
Bulvar, bulvar, bulvar :(
Ted jsem si jeste jednou precetl clanek o zminovane konkurenci a musim se omluvit. V tabulce parametru Xiaomi Mi-Two stoji, ze kamera ma "LED podsvícení", kdezto OPPO je jiz vybaven "LED přisvětlovací diodou". Tak to je jasny pokrok!

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Dyť je to naprosto jasný. Kvalitu výsledných fotek určuje především počet megapixelů. Na materiálu a počtu čoček optické soustavy nebo nedejbože na světelnosti nesejde. O hustotě (či oblíbené densitě) pixelů na snímacím čipu a z něj se odvíjejícím množství šumu a dosažitelné použitelné citlivosti už vůbec nemluvě.
Také bych upřednostnil větší tloušťku s vyšší váhou a větší kapacitou.. +5mm by teoreticky mohly přidat +5Ah.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Kromě úzké klientelu 2m+ vysokých lidí s hodně velkejma "pazourama" mi tyhle 5"+ placky přijdou totálně uhozené. Klasický kočkopes.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Takze tablet co ma 7" a nebo dokonce 10" je tez uhozeny, protoze se nevejde normalnim lidem do jedne ruky? Napadlo te, ze tohle taky neni urcene na ovladani jednou rukou jako male modely, ale ze je to spis kompaktni tablet (jeste porad to muzeme narvat do kapes jako mobil), co umi volat?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

A nenapadlo naopak tebe, jaká je to blbost? Pokud by to byl skutečně "tablet" co umí volat, tak poslední co bych po něm chtěl by byla pidivelikost 5"... Tohle je prostě přerostlej mobil co se snaží zabrat část trhu "tabletů" a jako takový je na tablet malej a na mobil neohrabanej.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

To je první SF, který mě letos zaujal. Díky za článek. Snad se tu jednou dočtu, že začínají dovážet i k nám.

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.