CDR.cz - Vybráno z IT

Ori And The Blind Forest se dočká datadisku [GC 2015]

Ori And The Blind Forest
Jedno z nejpříjemnějších překvapení tohoto roku byla plošinovka Ori And The Blind Forest. Jen těžko byste hledali tak odpočinkovou hru s tak úžasnou atmosférou, soundtrackem a hratelností. O to více potěšující je zpráva, že se hra dočká datadisku.

Gc 2015 Banner

Larry Hryb včera v podvečer na svém Twitteru zveřejnil zprávu o chystaném datadisku pro pozitivně přijatou indie plošinovku Ori And The Blind Forest. Bude se jednat o nové vydání s názvem Ori And The Blind Forest Definitive Edition, které bude napravovat některé neduhy původní hry a nabídne nový obsah. Žádné další informace bohužel prozrazeny nebyly, ani jediná upoutávka či screenshot.

Fanoušci Oriho ale přesto mohou jásat, snad se z tohoto univerza dočkáme i dalších pokračování. Dle slov Thomase Mahlera, zakladatele Moon Studios, visí ve vzduchu myšlenka sequelů i filmových zpracování.

Pokud tato hříčka unikla vaší pozornosti, podívejte se na nějaké ukázky ze hry, třeba právě i vás okouzlí. A nezapomeňte si zapnout zvuk, hudba je totiž jedním z nejdůležitějších prvků hry. Přesvědčte se sami ve videu výše. 

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Diskuse ke článku Ori And The Blind Forest se dočká datadisku [GC 2015]

Žádné komentáře.