CDR.cz - Vybráno z IT

Ori and the Will of the Wisps opět hraje na city, doplňte si denní dávku emocí

Roztomilost sama, to je charakteristika her ze světa Oriho. Ano, množné číslo. Ori and the Blind Forest dostal pokračování, jeho příběh pokračuje a nese se v podobném duchu.

Oznámení Ori and the Blind Forest v roce 2015 nikdo nečekal. Sálem historického divadla, kde měla společnost Microsoft svou Xbox konferenci, se náhle linula ladná melodie. Na obrazovkách se ukázala barevná emotivní hříčka. Protože hráče je duše romantická, ihned si v jeho srdci získala místo. 

A nepropadla ani při recenzích. Jasný impuls k tomu, zopakovat úspěch a nabídnout pokračování v podobě Ori and the Will of the Wisps. Hra, která by definitivně měla uzavřít Oriho příběh.

Titul se v jádru inspiruje u her jako Lví král, Železný obr nebo Rayman. Na povrch už ovšem nabízí neotřelé herní mechaniky a roztomilé zpracování. To vše dobarvené pěknými efekty, kreslenou grafikou a působivou hudební linkou. 

Sledujte nový trailer ke hře, Ori and the Will of the Wisps vyjde v roce 2019 pro Windows PC a Xbox One. Snad se dočkáme stejně tak emotivního soundtracku, který patřil mezi největší přednosti prvního dílu. 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Ori and the Will of the Wisps opět hraje na city, doplňte si denní dávku emocí

Žádné komentáře.