CDR.cz - Vybráno z IT

Overwatch je bohatší o novou postavu a dvě mapy [GC 2015]

Overwatch 01
Na GamesComu odhalil Blizzard při své tiskové konferenci několik nových informací ohledně Overwatch, a tak třeba víme, jak vypadá nová postava nebo kdy se dočkáme bety.

Gc 2015 Banner

Overwatch možná ještě nevyšel, ale jedno je jisté, už teď toho má hodně co nabídnout. Ale protože hodně není nikdo dost, tak Blizzard do hry stále přidává více a více obsahu. Tentokrát jsou to dvě nové mapy a nová postava se jménem Lúcio, DJ z Rio de Janeiro.

Lúcio je zatím asi nejmobilnější postavou ve hře. Je unikátní hlavně tím, že se umí pohybovat po zdech a navíc je to DJ, kolik FPS her vám dá možnost za jednoho takového hrát?

Dvě zmiňované mapy jsou Volskaya Industries a Numbani. Volskaya je zasněžené město, které se podobá Columbii z BioShock Infinite, je vyplněno knihovnami, válečnými nástěnnými malbami a plně funkční továrnou. Numbani je naopak letištěm uprostřed letního prostředí. Futuristické věže vyplňují obzor a interiéry jsou lemovány velkými barevnými plakáty.

Uzavřené bety Overwatch bychom se měli dočkat na podzim tohoto roku.

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Overwatch je bohatší o novou postavu a dvě mapy [GC 2015]

Žádné komentáře.