CDR.cz - Vybráno z IT

Oznámen American Truck Simulator. Budeme jezdit podle Google Map [E3 2015]

Zkontrolujte zapečetěný návěs, světla, blinkry a vodu v ostřikovačích, čeká nás totiž dlouhá strastiplná cesta do Ameriky.

E 3 Special 2015 Intel

Řidič kamionu, ten má těžký život. Neustále na cestách, ve stísněné kabině, na místech, která vůbec nezná, v zemích, jejichž jazykem nemluví a spolehnout se může pouze na GPS, i když ve výsledku spíš hlavně na své zdravé uvažování. Pokud chcete zažít něco takového i vy, jste na správném místě.

SCS Software je česká vývojářská společnost, která má na svém kontě už obrovský zástup různých kamionových titulů. Odstartovali se sérií 18 Wheels of Steel, v níž se nejvíce ujaly díly Pedal To The Metal, ConvoyHaulin a American Long Haul. Pak došlo na Evropu a po úspěšném German Truck Simulatoru světlo světa spatřil EuroTruck Simulator, jehož veleúspěšný druhý díl dostal v minulém měsíci skandinávské DLC.

Teď se SCS Software vrací zpět za velkou louži, a to v podobě American Truck Simulator. Ten studio oznámilo na letošní E3 a podrobnosti k němu ještě prozradí. Zatím ale víme, že pokud existuje rozdíl mezi řízením kamionu v Evropě a řízením kamionu v Americe, ten pocit rozhodně poznáme.

Herní zážitek má navíc umocnit i autenticita cest, SCS Software pro tyto potřeby využije data z Google Map a s ohledem na předešlou tvorbu společnosti věříme, že pečlivě.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70Dell Latitude E7450

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Oznámen American Truck Simulator. Budeme jezdit podle Google Map [E3 2015]

Žádné komentáře.