CDR.cz - Vybráno z IT

Oznámen nový Hitman, odhaluje datum vydání i HW nároky

Nový Hitman dorazí ještě letos a poprvé v historii nabídne režim kooperace. S předobjednávkou si můžete přidružený standalone titul zahrát už dnes. Podívejte se na videa a obrázky ze hry a porovnejte HW nároky.

Mějte se na pozoru... Nájemný vrah, známý jako Agent 47, se vrací na scénu a chystá se opět řádit. Vývojářské studio IO Interactive oficiálně oznámilo zbrusu nový díl akční stealth série Hitman. A přiznejme si to hned v úvodu, má trochu problém s počty. Nová hra ponese název Hitman 2, se kterým jsme se ve skutečnosti seznámili už v roce 2002.

Číslovat dle libosti, a někdy vícekrát použít i totožnou číslovku, je ale v poslední době zřejmě moderní. Vzpomenout můžeme v tomto případě na válečnou sérii Battlefield, která nám po Battlefield 4 představila Battlefield 1. Co na to profesorky matematiky?

Zpět k našemu holohlavému zabijákovi s čárovým kódem na zátylku. Hitman 2 vyjde 13. listopadu 2018 pro Windows PC, PlayStation 4 a Xbox One. Příběhově naváže přesně tam, kde poslední díl z roku 2016 skončil. Autoři odhalili, že sequel upustí od epizodického modelu, který definoval i komplikoval předchozí hru.

Těšit se máme na různorodé lokace i absolutní svobodu v tom, jak kontrakt provedeme. Cest k infiltraci do klíčových oblastí i likvidace cílů bude hned několik. Využijeme k tomu celou paletu stealth metod. O tom se nás ostatně snaží přesvědčit i aktuálně uvolněný trailer (výše).

Zdá se vám čekání na nového Hitmana dlouhé? Když si titul předobjednáte, tak si zahrajete předčasně stand-alone titul Hitman: Sniper Assassin. K dostání je už dnes a poprvé v historii značky vedle hry pro jednoho hráče nabídne i systém kooperace. Vraždit teď může celá rodina. Dvoučlenná. 

Hitman: Sniper Assasin mód prezentuje další přiložený trailer (níže).

Vzhledem k tomu, že titul už spustil předobjednávky a nabízí okamžité hraní zmíněného odstřelovačského módu, dostaly se nám pod ruku rovnou také hardwarové nároky hry. Podívejte se, jestli Hitmana 2 vaše železo utáhne.

Minimální HW nároky

  • Operační systém: Windows 7 64-bit
  • Procesor: Intel Core i5-2500K 3.3 GHz / AMD Phenom II X4 940
  • Paměť: 8 GB RAM
  • Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
  • DirectX: Verze 11
  • Pevný disk: 60 GB volného místa

Doporučené HW nároky

  • Operační systém: Windows 7 64-bit / Windows 8 (8.1) 64-bit / Windows 10 64-bit
  • Procesor: Intel Core i7 3770 3.4 GHz / AMD FX-8350 4 GHz
  • Paměť: 8 GB RAM
  • Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 770 / AMD Radeon R9 290
  • DirectX: Verze 11
  • Pevný disk: 60 GB volného místa

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Oznámen nový Hitman, odhaluje datum vydání i HW nároky

Žádné komentáře.