CDR.cz - Vybráno z IT

Papír nestačí? Zkuste vizitku SwivelCard s vlastním USB portem

Swivelcard
SwivelCard je vizitka se vzdáleným přístupem přes USB. Stane se novým standardem ve světě byznysu?

Nevejde se vám na vizitku vše, co byste chtěli sdělit firemnímu partnerovi nebo potencionálnímu zákazníkovi? Rozšiřte hranice papíru do multimediální podoby se SwivelCard.

Swivelcard Usb

Společnost intelliPaper připravila nový způsob prezentace pro jedince, kteří chtějí vyniknout. SwivelCard je papírová vizitka s vyklápěcím konektorem USB pro vzdálený přístup. Vylepšená verze podporuje dokonce technologii NFC. Produkt je k dispozici ve dvou velikostech. SwivelCard s klasickými rozměry a SwivelCard Mini, zmenšená obdoba se stejnými vlastnostmi pro všechny, kteří si zatím nechtějí pořizovat větší variantu. SwivelCard Mini nabídne kromě nižší ceny také lepící plochu na zadní straně.

swivelcard folding

Výrobce uvádí, že se na USB čip vejde méně než 1 MB dat. Vizitka však nefunguje jako klasický flash disk, k němuž by mohl přistupovat kdokoliv. Každý USB čip má vlastní unikátní ID, které v kombinaci s přístupovými údaji zajistí vzdálený přístup k dalším informacím, jako jsou reference, videa a další libovolné dokumenty. Majitel vizitky má tak jistotu, že se k materiálům dostane pouze zamýšlená osoba.

Swivelcard Mini

Soubory jsou určeny pouze ke čtení a upravovat je může pouze jejich majitel. Výhodou je, že každá vizitka může být nastavena individuálně a data mohou být aktualizována i po delší době. Díky softwaru máte neustálý přehled o tom, co která vizitka obsahuje a jak často k ní lidé přistupují.

Tvůrci svůj projekt zaregistrovali na serveru Kickstarter.com a téměř okamžitě dosáhli svého cíle v podobě 10 tisíc dolarů pro realizaci. Někdo může říct, že je tento produkt trošku předražený, ale jak je vidno, své fanoušky si našel. Jestli máte o speciální vizitky SwivelCard zájem, sada 200 kusů vizitek klasické velikost přijde na 319 dolarů (cca 6 650 Kč), stejný počet vizitek s podporou NFC stojí ještě o 60 dolarů více. Nejlevnější nabídku vizitek pořídíte za 29 dolarů, jedná se o 10 kusů miniaturní verze SwivelCard Mini. Dodání objednávek je naplánováno na říjen 2014.

Tagy: 
Zdroje: 

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Papír nestačí? Zkuste vizitku SwivelCard s vlastním USB portem

Středa, 20 Srpen 2014 - 20:59 | Duck Daffy | Být tam alespoň 1 GB, je to fakt zajímavé řešení...
Čtvrtek, 14 Srpen 2014 - 09:43 | Miroslav Jasso | Takže vlastně další obdoba QR kódu s URL adresou...
Středa, 13 Srpen 2014 - 09:51 | Pershing | Ahoj. "Vizitka" má jedinečné ID .. od...
Úterý, 12 Srpen 2014 - 18:25 | HKMaly | "Každý USB čip má vlastní unikátní ID, které...

Zobrazit diskusi