CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Pebble Smart Watch - chytré hodinky na kolo, do práce i pro radost

Nevyuzitelny nesmysl. Spis by meli udelat hodinky do kterych pujde vlozit SIMka a pujde s tim telefonovat. Lidi co nepotrebuji psat SMSky a smartphone je hodne a mobil je pro ne zbytecna zatez, kdyz by stacilo mit hodinky.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mám už dva měsíce SmartWatche, co se u nás běžně prodávájí (spárované z anroidem) a nechápou, že toto to už není na trhu roky! Až se to více rozšíří a lidí si to vyzkouší, jdou jakékoliv "normální" hodinky na vedlejší kolej. Ne že, by zanikly, ale skončí jako ostatní hříčky pro minority (břitvy, páskové kazeťáky, mobily z klávesnici, linux, čtečky knih, ...)

B.

p.s. ...ta možnost si tam nahrát další a další SW je naprosto úžasná (teď přidali SW když hledáte kde jste si položili v bytě mobil tuknete do hodinek a mobil začne vyzvánět - a to je jen jeden příklad -těch aplikací jsou již stovky)

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Ne je to naopak skvele, nebot hodinky pro mnoho lidi ztraci smysl a nosi se jen jako ozdoba, zde krom zmeny designu dle potreby je spoluprace s mobilem, tedy ten muze zustat v pouzdre, aby clovek zjistil, kdo mu volal, kdo mu napsal zpravu a co tam je, popr si precte upominku a nemusi nic vyndavat, jen se podiva na hodinky, skvely napad.

Do toho diky OpenSDK bude vznikat mnoho aplikaci, jako uz vnikly aplikace pro cyklisti, vzniknou treba i pro linuxaky, kterym na hodinky bude chodit treba upozorneni, na nedostatek mista na serverech, ci domaci bezpecnostni system.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

30 € aj z dovozom domov ... cinania ich maju uz ..myslim ze roky .. okrem toho maju aj TV v niektorych a podobne vymozenosti (analogovu :( )

http://dx.com/c/cell-phone-599/cell-phones-511/watch-phones-529?sort=pri...

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

A které z nich mají eInk dislej? To je totiž to, oč u Pebble běží.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

...mám OLED (SmartWatch, běžně v prodeji) a vydží nepřetržitý provoz 5 dní ...ano, na slunku asi bude ePapir trochu čitelnější, ale ani u tohoto oledu to nevidím jako něco, co by bych vnímal jako negativum (ten koncep - hodinky spárované z mobilem/tabletem je neuvěřitelně životaschopný nechápu, že tu již není dávno).

B.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Zkoušel jsem to. Oled je na sluníčku nečitelný. Na kole jsem viděl úplný kulový. Je to škoda, protože kdybych místo pokusů rovnou koupil pořádnej sporttester, s klasickým nepodsvíceným LCD, stálo by mě to možná i míň a fungovalu mnohem líp...
Chybami se člověk učí.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

caf, mozes dat link ktore SmartWatch mas? dik

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

...no dovez jsem si je ...ale je to fakt hračka:-))) ...po reálných zkušenostech nevěřím, že kdokoliv bude někdy volat přez mobil v hodinkách (mimochodem jsou 2 simkové nechápu jak to tam dostali).

...a má to neskutečně malou výdrž, i ve standby půl dne a měníte baterku (v balení jsou rovnou dvě ví proč).

B.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.