CDR.cz - Vybráno z IT

Pixelartové akční izometrické RPG Eitr se dočkalo prvního traileru [E3 2015]

Eitr Image 01
Devolver Digital se zajímá o nápadité nezávislé projekt s velkým potenciálem. RPG Eitr splňuje obě kritéria. Navíc má velkou šanci na úspěch díky hráčském hladu po old-schoolových izometrických RPG.

E 3 Special 2015 Intel

Eitr je izometrické akční RPG diablovského stylu vyhotovené v pixelartové grafice. Tématika hry se inspiruje ve skandinávské kultuře a mytologii. Jde o velmi zajímavý mix, který naláká spoustu fanoušků vikingů i legendárního vraha levých tlačítek počítačových myší.

Eneme Entertainment vybudovali nádherný svět v ještě hezčím pixelartu, který se řadí k tomu nejlepšímu, co lze v této oblasti nalézt. Případní zájemci se mohou těšit na komplexní soubojový systém, mnoho nepřátel a bohatý loot, jehož hromadění bude jednou z motivací k hraní.

Vedle toho však očekáváme rozvinutí tajemného a ojedinělého příběhu hlavní hrdinky, která se nachází uprostřed tajgy, kterou sužuje temnota. Eitr vyjde v roce 2016 na počítače s OS Windows a konzoli PlayStation 4.

Nezapomeòte sledovat herní sekci CDR pro kompletní pøehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat dennì desítkami èlánkù, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Zdroje: 

Michal Klacik

V roce 2010 začínal jako redaktor RecenzeHer.eu, od dubna 2012 působil na pozici editora serveru inGamer.cz. Počátkem roku 2014 se redakce i část obsahu inGameru přesunula pod CDR.cz. Tam nyní zastává pozici redaktora pro herní i IT rubriku.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Pixelartové akční izometrické RPG Eitr se dočkalo prvního traileru [E3 2015]

Žádné komentáře.