CDR.cz - Vybráno z IT

Podívejte se, jak se hraje Total War: Three Kingdoms - 10 minut z dema

Nejen novináři, ale také návštěvníci GamesComu z řad veřejnosti dostali možnost otestovat připravované Total War: Three Kingdoms. Jeho vývojáři do Koelnmesse přivezli hratelné demo zahrnující celou jednu bitvu.

Britští The Creative Assembly to nemají do německého Kolína nad Rýnem daleko. Rozhodně tedy nemohli minout příležitost blíže na GamesComu představit svůj nadcházející přírůstek do série Total War s podtitulem Three Kingdoms.

Období Tří království nás na časové ose přesune zpět mezi roky 220 – 280 našeho letopočtu. Dynastie Chan se za vlády mladého císaře hroutí, je pouhou figurkou vyšší moci vojevůdce Tung Čua. Jeho říše propadá do anarchie. Právě nastávajícímu brutálnímu režimu bude čelit naše trojice hlavních hrdinů, která se spojí v koalici, aby sesadila nemilosrdného vládce.

Jak vypadá tahová část hry, autoři na GamesComu neukázali, návštěvníkům ale dali možnost zahrát si jednu z bitev. Na to, jak tedy Three Kingdoms vypadají v pohybu, se můžete podívat v téměř 10 minutách z hraní demo verze.

Total War: Three Kingdoms vyjde už tradičně exkluzivně pro Windows PC, stane se tak na jaře příštího roku.

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Podívejte se, jak se hraje Total War: Three Kingdoms - 10 minut z dema

Žádné komentáře.