CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Podzimní slevy na Steamu odstartovaly! Schovejte peněženky sobě i přátelům

yup, včera večer po 20:00 jsem jenom zíral, když ÚPLNĚ VŠECHNY hry v mém Wishlistu dostali slevu :D

a hned jsem si vzpomněl, že zítra je "Black Friday" a všechny e-shopy budou mít velké slevy.
Navíc letos se u nás k tradici přidá i Tesco a Datart, lol ... všem, co mají zítra v plánu jít do nějaké jejich pobočky, přeji hodně štěstí, ať vás někdo neušlape :D

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

úplně jsem zapomněl zmínit, jak dopadl Black Friday v Tescu :D

v Tescu v pátek ráno bylo šílené BĚSNĚNÍ a KŘIK, protože prakticky v žádném Tescu nezůstalo zboží na které běželi reklamy v TV a v rádiu (TV Samsung za 5000,- , netbook za 3500,- atd.) Dané zboží si totiž všechno rozebrali zaměstnanci a pro zákazníky nikde nic nezbylo...

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Já už jsem Steamu včera odevzdal sedm stovek a bylo by to podstatně víc a můj wishlist by pořádně prořídl, kdybych se nedržel pravidla, že kupují jen hry s podporou Linuxu.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Ono to v článku není zmíněno zcela přesně - "Dokonce šetří i na denní rotaci nejvýhodnějších her, ta se mění pouze jednou za den.". Tento výrok je mylný, protože nejde o nejvýhodnější hry.

Již před pár dny jsem četl zprávy o tom že Steam končí s denními vylepšenými slevami (i flash sales) a slevy budou po celou dobu sale stejné. Spekulovalo se že pravděpodobně tak bylo učiněno kvůli možnosti refundace kterou někteří zneužívali k vrácení hry (zakoupené za nižší slevu) a její koupi ve flash sale.

To že je to skutečně tak lze ověřit když vyberete některou zvýrazněnou hru a zobrazíte její store profil - místo dřívějšího termínu konce slevy za X hodin, se tam nově skví termín konce celé podzímní slevy.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Ja jsem asi divnej...Ja kdyz chci hru, tak si ji koupim...a naopak, kdyz ji nechci, tak si ji nestahnu dokonce ani zadarmo :-))
Nejake slevy me nechavaji zcela klidneho. Na steamu mam pouze par her a to tech, ktere hraju / jsem je hral a dohral.
Fakt jsem asi divnej :-)))

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

tady už dávno všichni pochopili, že jste divnej :-P

jinak většina hráčů, co využívá slevy spadá do kategorie "ta hra mě zaujala, ale ne zase natolik abych za ni utratil XY Kč, takže počkám, až to bude levnější"

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

Pripadne: Pockam az bude bez bugu a vsema DLC - tj tak, jak mela vyjit v prvni den vydani. Sleva 75% je pak k tomu uz jen dalsi vitany bonus.

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

Spise to bude tim, ze si vyberu nekolik pro me spickovych her, ty hraju (desitky, stovky, tisice hodin) a na ty zbyle mi stejne nezbyva cas, takze si je ani neporidim :-)
Krasne to demonstruje to, ze jsem si prvni den, co to vyslo, koupil Zaklinace 3 a jeste jsem ho ani nerozehral (!!!!), protoze hraju 2-3 jine hry a nic jineho mi nezbyva cas ...
Uz se tesim nejak na vanoce, to snad bude vice casu, jenze to zase budou vsichni doma a hrat a stejne to dopadne tak, ze cele dny prosedim u HotS s chvilkovyma odbockama k CS a HS :-)))
(Heroes of the Storm, Counterstrike, Hearthstone :-))

+1
+25
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.