CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Nahota trochu jinak: Hodinky Samsung Gear 2 rozebrány do posledního šroubku

Na baterce hned pod krytem je dokonce úchyt s nápisem Pull - obecně se mi na Samsungách líbí ta filozofie možnosti výměny baterie, snad jim to vydrží. Ostatní výrobci tam mají u mně obrovské mínus, ale aspoň mám jednodušší výběr.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Ja bych se toho ze baterky nebudou nebal, bude jich plnej ebay

+1
-22
-1
Je komentář přínosný?

No, uprimne receno jsem tuhle tu letosni "bombu" jeste nikde nevidel a pochybuju, ze uvidim ..... dokonce si ani nedovedu predstavit, ze by si to nekdo koupil a kdyz jo, tak, ze by to pouzival dyl nez, rekneme, tyden, dva? Je to proste kravina bez budoucnosti .... 3 dni nabite hodinky jsou fakt "bomba":o)
Jinak nevim, co se kdo divi, podobne hodinky tu byly uz pred vic jak peti lety, ale nikdo je nepouzival a to vydrzely nabite aspon tyden a bylo to daleko uzitecnejsi zarizeni, protoze se z toho dalo normalne volat a ne tenhle zbytecny bastl s hovnodroidem od tamtungu .....

+1
-17
-1
Je komentář přínosný?

Koukam ze ma nekdo problemy s androidem, zel v hodinkach zadny android neni. Takze asi tak

+1
-27
-1
Je komentář přínosný?

Ale není tam ten jeho milovaný Windows. Zajímalo by mě, jestli "BTJ" je nějak profesionálně spřízněn s Microsoftem. Někdy to skoro vypadá že je jejich placený agitátor :) .

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Cortex M4 by mohl udělat podobnou práci. Asi tak ve třetinovém balení a desetinovou spotřebou.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

"Přestože již doba pokročila, stále se nelze pozastavit nad tím, jak se mohou veškeré komponenty vejít do tak malého těla." - ale právě že se nad tím pozastavit lze. Nemyslel autor náhodou "nelze nepozastavit"?

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.