CDR.cz - Vybráno z IT

Pokračování Planescape Torment od tvůrců Wasteland otevírá všem betu tento měsíc

Planescape Torment
Planescape Torment se zapsalo takřka zlatým písmem do dějin videoher. Pokračování Torment: Tides of Numenera je tedy jedním z nejočekávanějších titulů pro tento rok. A své brány otevře brzy.

InXile Entertainment slibovali hratelnou verzi na začátku roku 2016, a jak svá slova řekli, tak také konají. Fanoušci, kteří titul podpořili onehdá na Kickstarteru, získají předčasný přístup již 17. ledna, ostatní si budou muset počkat o pár dní déle, do 26. ledna, kdy bude hra dostupná skrze Steam Early Access.

Torment 1Torment 2

Vývojáři mají na svědomí i velmi povedenou hříčku na Falloutí způsob, s názvem Wasteland, který je mnohými považovaný za duševního nástupce původní post-apokalyptické legendy. Od Torment: Tides of Numenera by se tedy hodilo očekávat podobný úspěch, stejnou péči a zážitek ze staré školy, který svému duševnímu předchůdci (Planescape Torment), doufejme, neudělá žádnou ostudu.

Beta pokrývá samotný začátek příběhu a na ranou verzi má být velmi obsáhlá. Obsahuje úvodní herní sekvenci (kterou bylo možné hrát již v alfě) a první důležitou lokaci - prastaré město Sagus Cliffs. Těšit se můžete na hutný příběh, který se od městských lokací v RPG očekává, tedy mnoho postav a řada úkolů.

Torment 3Torment 5

Torment: Tides of Numenera bude možné pořídit na Steamu v Early Access verzi. Pokud se řadíte mezi přispěvatele, kteří svojí částkou překonali pouze první milník odměny (negarantující přístup do bety), stačí přispět dodatečných $20, čímž se váš účet stane k betě oprávněným. Můžete tak učinit ještě před datem vydání pro nepřispěvatele, a získat tak přístup o několik dní dříve, tedy 17. ledna. Případně můžete využít až Steam obchodu v den vydání. 

Finální verze Torment: Tides of Numenera by měla vyrazit vstříc hráčům do konce tohoto roku. Jak se na duševního nástupce Planescape Torment těšíte? Hráli jste původní díl? Věříte, že se povede autorům stejný úspěch, jako v případě Wasteland 2?  

Diskuse ke článku Pokračování Planescape Torment od tvůrců Wasteland otevírá všem betu tento měsíc

Čtvrtek, 7 Leden 2016 - 19:55 | Psycho Mantis | jsem rád, že vývoj pokračuje, jak si to studio...
Čtvrtek, 7 Leden 2016 - 19:12 | Spirit_pcf | YES!!!

Zobrazit diskusi