CDR.cz - Vybráno z IT

Postavte si vlastní Jurský park a přežijte predátory v Jurassic World Evolution

Spolu s filmem Jurassic World: Fallen Kingdom vyjde příští rok i doprovodný simulátor Jurrasic World Evolution. Kdopak by po tolika letech nechtěl vyměnit atrakce z RollerCoaster Tycoon za nebezpečné predátory?

Existuje mnoho důvodů, proč být skeptický vuči hrám založených na filmech – je jich opravdu hodně. Není důvod být o nic méně skeptický k Jurassic World Evolution, která má příští rok doprovázet nejnovější film ze série Jurassic World. Ovšem co snad nabídne více než kapku naděje, je odhalení vývojáře.

Tím bude Frontier Developments, které pravděpodobně znáte díky vesmírnému simulátoru Elite Dangerous. Ti ovšem překvapivě mají s managementovými simulátory velmi bohatou zkušenost. Za to promlouvá fakt, že každé slovo z předchozí věty je odkazem na jednu z jimi vytvářených her nebo DLC.

Krom traileru toho o sobě hra příliš neprozradila. Můžeme-li však věřit oficiální synopsi, pak hráči budou ve hře stavět svůj vlastní dinosauří park, včetně různých výzkumných středisek a zařízení, vyvíjet nové odrůdy plazů dob minulých a konstruovat atrakce pro návštěvníky. Podle cesty, kterou si hráč zvolí, se vzepře život svému stvořiteli jinak. 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Postavte si vlastní Jurský park a přežijte predátory v Jurassic World Evolution

Žádné komentáře.