CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Samsung má první chytrou bezzrcadlovku: Je libo 20,3 Mpx a výměnné objektivy s Androidem uvnitř?

Ak by samsung namiesto uvedenia vlastného úchytu objektívu radšej licencoval nejaký už existujúci, bolo by toto zariadenie na dračku. Sám by som medzi prvými prešiel na inteligentný fotoaparát. Ale kupovať novú kolekciu skla pre platformu, ktorá nemá žiadnu tradíciu a stabilitu, je podľa mňa dosť riskantné. Hlavne keď neexistuje žiaden second hand trh s NX mount objektívmi.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ROFL ... oni nemaji objektivy od nikonu nebo canonu?
Jinak za 25? To asi nekdo v samsungu zas dost zahulil ne? Za podobne prachy mam D5200 s tamronem 18-270 UMS ..... jako v zrcadlovce bych i android snesl ... samozrejme by to myselo ovladat maximalne gui a ne graficke vypocty nekde na armu:o) .... a taky by to muselo mit kompletni API k te zrcadlovce (u tamtungu pochybuju), takze by se dalo obejit i to typicke, ze vetsina drahych fotaku ma treba bracketing jenom 3 snimku a podobne nepochopitelne fasismy .....
Za 7-10, kdyz k tomu daji nejaky pouzitelnejsi objektiv (protoze zadny jiny - navic z neexistujici nabidky - si nikdo nekoupi) ..... ale 25, by me panove od lednicek rozesmali .... zijou asi v tom, ze kdyz dokazou nekomu vnutit pomaly a druhorady plastovy smejd za cenu iphonu, takze muzou party fotak prodavat za cenu zrcadlovky:o)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak tak navíc s tím že Nikon bude obrazově někde jinde. Ale co by mne ještě zajímalo, jak dlouho bude ten Android startovat. Osobně mám foťák furt někde u sebe, ale když chci něco vyfotit bývá to otázkou vteřin, foťák kterej bude startovat 10 a víc s. mi bude k ničemu. U Nikona sundám krytku, zapnu a okamžitě můžu cvakat.

Jinak za těch 25k máš dle atuálních sad na Megapixelu: D5200 se sklem 18-105VR, kartou, brašnou a UV fitrem od B+W.
Nebo D7000 s 18-105VR což je krabička o několik lvl. jinde.

Tady myslím že panáčkové od Samsungu dost přestřelili, ale 100% se najde dostatek jelítek co si to koupí.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Taktak. A ještě tě to bude bonzovat co fotíš, kdy to fotíš, kde to fotíš, jak často to fotíš, proč to fotíš. On Android není o ničem jiném, než o odesílání dat o uživateli. I když to pozakazujete, kde je jistota, že skrytě to stále něco neodešle, jakmile stahujete třeba fotky...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To me na androidu dostalo ..... u HTC Vision se pri stock romce, kdyz jsem to poprve zapl, tak se zaply vsechny ty zrudnosti, jakoze vsechny me kontakty v guglu (a kdovi kde jeste ....) vi, presne kde se nachazim ..... ano, slo to povypinat, hned jak jsem to zjistil, ze se furt pripojuje GPSka a proc, tak jsem to zresetnul do tovarniho nastaveni a tentokrat to nebylo next, next, next .... ale silene je, ze je to v defaultu zapnute a 95% uzivatelu androida presne takovy postup kdy jen klika na "dalsi" pouziva .... na guglu je uplne to nejvic nejstrasnejsi, ze clovek nevi, co kde o nem ma ... furt se to nekde paruje s youtubem, facefuckem a kdovi cim jeste ..... dost me to desi ....
Jinak pokud mas rootnuty telefon s custom romkou, tak si muzes celkem jisty, ze jsi soucasti nejakeho botnetu a nekomu vydelavas na reklame:)

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Novy fotoaparat s APC-C snimacem za 7-10 Kc jsem jeste nevidel, zvlast kdyz znacnou cast tvori prave cena toho snimace.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Mno, ale fotak, ke kteremu nebudes mit zadne prislusenstvi v dobe skel ..... tak to je mozna jeste prehnana cena .... jinak cena toho snimace bude tak do litru max .....

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Tak tak, neschopnost firem vyrobit něco, co perfektně plní svůj hlavní účel, obvykle vede k přidávání nesmyslných a nesouvisejících funkcí pro oblbnutí zákazníků.

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Spis nezajem zakazniku, Fotak, ktery umi jenom fotit a ma minimum dalsich funkci je neprodejny. Android jako OS je jedna z cest jak zaujmout zakazniky.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.