CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Další Battlefield opět na cestě, dočkáme se jej příští rok

Tak nějak pořád marně čekám, že by mohl být další Battlefield z druhé světové války. Už sem přesycen moderní dobou. Bohužel zas to nevyšlo tak snad příště :)

+1
+28
-1
Je komentář přínosný?

Z obdobia 2 svetovej je tu uz tolko hier...A vsetky na jedno brdo. Pravda aj tych modernych bojoviek je tu uz tiez habadej. Nejak autorom dochadzaju zdroje inspiracie.Bohuzial tazko vymysliet nieco uplne nove co tu este nebolo a zaroven by to prijala hracska vacsina :(

+1
-36
-1
Je komentář přínosný?

Dobývání Omaha pláže v enginu Frostbite by mohl být jistě zážitek když beru v potaz jak dokážou udělat pěkný mapy do BF4 nebo Starwars :)

+1
+28
-1
Je komentář přínosný?

Z obdobi 2 svetove je hodne her, ale temer vsechny jsou starsi nez 10 let, ze. Z obdobi 1 svetove nebo jine starsi valky jsou ty hry dohromady asi tak tri.

COD i Battlefield jsou nekolik poslednich dilu ta sama hra vydavana stale dokola.

+1
+25
-1
Je komentář přínosný?

jj z 1 světové války je tu akorát "simulátor umírání" Verdun :-)) a z druhé snad jen Red Orchestra 2, ale ta byla vydaná 2011 a už v té době jela na starém enginu.

+1
+29
-1
Je komentář přínosný?

Mne by so moc pacilo nejake FPS so sci-fi tematikou a silnym pribehom, ako bol Mass Effect.
Multiplayer nemusim.

+1
+27
-1
Je komentář přínosný?

Až na velký vroubek netcode u BF3 a bohužel trochu menší vroubek netcode i u BF4 si myslím že BFko se opravdu povedlo a 3 i 4 za ty prachy stály, o star wars se to říct nedalo a po betě jsem se rozhodl nezakoupit tuto hru....

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.