CDR.cz - Vybráno z IT

Prey se vrací s novým dílem, ale zapomnělo se pořádně pojmenovat [E3 2016]

Prey 01
Nemohli jsme uvěřit vlastním očím, ale dva roky poté, co Bethesda oficiálně potvrdila zrušení prací na Prey 2, se Prey 2 vrací pod jménem Prey. Bethesda totiž nenávidí čísla.

Cdre 3

Jen stěží se dá uvěřit tomu, že už je to pět let, co bylo poprvé ohlášeno pokračování Prey. O to hůře se věří tomu, že pět let poté jsme stali znovu svědky ohlášení pokračování Prey, které nahradí původně zamýšlené, avšak zrušené Prey 2, aby autoři navázali na Prey s Prey (dává to smysl asi jako manuál k japonskému videu). Poslední dobou se nějak zapomíná na číslovky. 

Vývoje se tentokrát ujme Arkane Studios, které je odpovědné za Dishonored a do budoucna přinese i jeho pokračování. Podle všeho má nové Prey s Prey 2 prej pramálo společného.

Příběh se nyní odehrává v budoucnosti roku 2032 a vy, jakožto součást experimentu, jenž má posunout lidskou evoluci dále, se probouzíte na vesmírné stanici Talos I. Jak asi ale nikoho nepřekvapí, experiment se zvrtl a stanice byla přepadena mimozemšťany, kteří vás chtějí zabít.

Nové Prey má nejen svůj vlastní trailer, ale také již Steam stránku, čímž je oficiálně o krok napřed oproti svému předchůdci. Účast na projektu potvrdil i Chris Avellone, který měl na starosti pravděpodobně každé RPG, které jste kdy hráli, což je jen další nápověda, že tentokrát bude cesta ke konečnému vydání snad zdárná.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Zdroje: 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Prey se vrací s novým dílem, ale zapomnělo se pořádně pojmenovat [E3 2016]

Žádné komentáře.