CDR.cz - Vybráno z IT

Přijďte na premiéru Warcraft s doprovodným programem, soutěžemi a celebritami

Warcraft Movie Poster Trailer
Největší projekce filmu WARCRAFT: PRVNÍ STŘET v kostýmech v České republice! V pátek 10.6. v Premiere Cinemas Praha Hostivař, program začíná již od 14:00. Až na 500 kostýmovaných fandů na jednom místě!

Premiere Cinemas, Obchodní centrum Park Hostivař, Kino v Kostýmech a Blizzfan zvou na komunitní Blizzfan premiéru jednoho z nejočekávanějších filmů roku - Warcraft: První střet.

Abychom fanouškům světa Warcraft a našim návštěvníkům připravili co nejúžasnější zážitek, spojili jsme síly a ve spolupráci s organizací Kino v Kostýmu jsme zorganizovali Největší projekci filmu Warcraft: První sřet v kostýmech v Praze, navíc v revolučním prostorovém zvuku Dolby Atmos! Je tedy jasné, že o cosplay a kostýmy v kině nebude nouze. S účastí cosplayerů se počítá opravdu ve velkém. Bude jich až na 500. Připraven pro ně bude celý samostatný sál včetně doprovodné soutěže.

Ti, kteří plánují premiéru navštívit v kostýmu, mohou při registraci vstupenek zaškrtnout volbu "přijdu v cosplayi".

Další samostatný sál obsadil známý český komentátor Petr CzechCloud Žalud, se svou ”ŽaludArmy”. Během pouhých 15 minut byl tento sál zcela vyprodán a je tak jasné, že hráči a fanoušci Hearthstone budou tvořit velkou část publika.

Akce se zúčastní také známí youtubeři MAD BROS, kteří mají Premiere Cinemas rádi a vyhledávají především zvuk DOLBY ATMOS, který v jiných kinech není k dispozici.

Kromě filmu, který se bude promítat ve všech sálech postupně od 19.00, se můžete těšit na bohatý doprovodný program, workshopy, prodej upomínkových předmětů s herní tématikou, soutěže o hodnotné ceny, Hearthstone fotokoutek a další.

Dxracer

Vášniví hráči nebo těžce pracující manažeři si budou moci na vlastní pozadí vyzkoušet široké portfolio herních a kancelářských židlí značky DXRACER. V rámci doprovodného programu si také můžete vyzkoušet fotoaparát značky INSTAX MINI od společnosti FUJIFILM a soutěžit o ně v tombole.

“S Kinem v kostýmech spolupracujeme již několik let, jejich akce jsou čím dál oblíbenější a tak jsme u Warcraftu neváhali a přizvali ke spolupráci i naše další partnery,“ říká  David Horáček, jednatel Premiere Cinemas. “O naše kino je ze strany filmových fanoušků i hráčů velký zájem zejména kvůli nejdokonalejšímu zvuku Dolby Atmos a nejmodernějším sálům v Praze.”

Důležité informace:

V pátek: 10. června ve 14.00 budou otevřeny brány multikina Premiere Cinemas Praha Hostivař (OC Park Hostivař, Švehlova 32, 102 00 Praha), kde bude až do večerního promítání filmu probíhat bohatý doprovodný program.

Každý, kdo si zakoupí lístek bude automaticky zařazen do slosování o hodnotné ceny:

Bonusy ke každé vstupence:

Na místě se můžete těšit na:

  • Možnost zakoupit si suvenýry z portfolia BlindBox http://www.blindbox.cz/
  • Možnost zakoupit, nebo vyzvednout si zdarma objednávku z portfolia Gamlery http://www.gamlery.cz/
  • Možnost vyzkoušet si portfolio židlí DXRACER: http://www.dx-racer.cz/
  • Zúčastnit se turnajů v Blizzard hrách pořádaných hernou SkillZone.
  • Treasure Hunt – V prostorách kina budou dobře schovány poukazy směnitelné za hodnotné ceny.
  • Navštívit program herního portálu Gamifique.cz – mediálního partnera premiéry.
  • Fotokoutek
Tagy: 
Zdroje: 

Tisková zpráva [email]