CDR.cz - Vybráno z IT

Připojte se k "veselé" Orwellovské dystopii We Happy Few [E3 2016]

We Happy Few 01
Kladli jste si někdy otázku, jestli může existovat veselá verze Equilibrium? Pokud ano, We Happy Few pro vás má odpověď - ano. Ponořte se spolu s novým gameplayem do světa, kde veselí je na prvním místě.

Microsoft na své konferenci poskytl nemalý prostor nezávislým hrám, mezi kterými se objevilo i We Happy Few. Titul vás přenese do veselého a barevného světa, který na první pohled, podobně jako Bioshock Infinite, vypadá jako překrásné, mírumilovné místo, kam by se nejeden z nás rád nastěhoval.

Už ale po chvilce hraní se dozvíme, že prostředí nemá daleko k tomu, které vytvořil Orwell ve svém díle 1984. Lidé tohoto světa berou drogu s nevinným názvem Joy, jenž je promění v poslušné, neustále usměvavé občany. Náš hrdina při své práci cenzurování novinových článků z minulosti narazí na plátek, který pojednává o něm a jeho bratrovi. Tím hráče staví před své první rozhodnutí, vzít si drogu a na událost zapomenout, nebo se vzepřít? 

Inspirace Compulsion Games je zřejmá, ale jejich podání je naprosto originální a i první záběry ze hry vyvolává velké naděje. Titul jako první vyjde pro Xbox One, ale neměli bychom se bát i přítomnosti na Windows 10. První hratelnou verzi budou moci okusit konzolisté již 26. července, zbytek si bude muset počkat. 

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Připojte se k "veselé" Orwellovské dystopii We Happy Few [E3 2016]

Žádné komentáře.