CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Žirafy na Facebooku: Přehlídka veřejných lůzrů

Demence. Pokud jsem u požadavku na snídani, tak již musím vědět o rodičích, tudíž mám oči dávno otevřené. Typická hloupost celého FB.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Chcete rict, ze mit jako profilovou fotku zvire neni na facebooku normalni?

+1
+35
-1
Je komentář přínosný?

spíš se vůbec nesnaží něco říct :/

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

To je blbost, ještě že na fejs tolik nelezu a tyhle blbosti nehraju, jinak je ale překlad trochu zavádějící, v angličtině tedy otázka zní: What is the first thing you open? -> JAKOU PRVNÍ VĚC OTEVŘEŠ? trošku zásadní chyba v překladu, nemyslíte? ikdyž by se to dalo formulovat po česku i jinak a právě výklad v češtině může znamenat pokaždé něco jiného... ale celkově to je stejné, jako když se hloupý honza snažil přehádat hospodského, dyť je blbost aby chasník choval velbloudy, to dá rozum, teda je to stejná podobná hádanka s jasnou odpovědí, každý kdo se probudí otevře jako první tu stejnou věc, jinak by celý tento počin nedával už vůbec žádný smysl, když by byla pro každého odpověd jiná... můžu tedy říci, že odpověd znám, ale v zájmu spravedlnosti a etiky to nepovím ;)

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Jediná správná odpověď je - nemá řešení v definičním oboru :-) Pokud někdo vymyslí blbou otázku, tak by s tím alespoň neměl lézt na veřejnost.
Nebo řekněte domněle správnou odpověď a já vám ji jako správnou spolehlivě vyvrátím. Pokud totiž odpověď vychází z kauzality (následnosti) a otázka naopak žádnou kauzalitu neobsahuje, pak jediná správná odpověď nemůže existovat.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Když jsem viděl ty možnosti (u někoho na FB), tak jsem si říkal hned, že to bude nějaká blbost, tak jsem zkusil dveře. Pak mě napadly i ty oči. Ale problém zadání je i v tom, že pokud jsem ještě neotevřel oči, tak těžko můžu vědět, kdo za těmi dveřmi stojí. Nemluvě o tom, že ve tři ráno bych návštěvu spíš někam poslal :-).

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Sice jsem z FB viděl tak maximálně úvodní stránku, což mne v dnešní době už určitě v očích společnosti staví do pozice vyvrhele a totální spodiny po bok vrahů, pedofilů a násilníků, ale jedno je mi jasné. Těm lidem chybí nápaditost.

Kam se jejich hádanka hrabe na tu z 16 Blocks?http://www.youtube.com/watch?v=i9OzhVAw8pM

I když... Asi je to takto správně. Kdyby autoři nápadu trošku zapojili mozkové závity, nejspíš by to nebyla přehlídka lůzrů, protože by se stali lůzry všichni.

P.S.: Děkuji autorovi, že článek zařadil do blogů a přeji, aby mu taková soudnost ještě dlouho vydržela.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

A tady ani žádná nejednoznačnost není, jen FB modeluje gaussovo rozložení debility v populaci ;)
http://cerovska.blog.idnes.cz/c/241299/Nejtezsi-matematicky-priklad-vysl...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Originální otázka zní jinak, než jeden z českých překladů, který máte v článku. V originále je doslova uvedeno, že zvonek člověka ve 3 ráno vzbudí (wake up). A Amíci tolerují odpověď dveře i oči, Češi přitvrdili ;)
http://edition.cnn.com/2013/10/29/tech/social-media/facebook-giraffe-rid...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Já bych to považoval za nevyžádaný příspěvek a nereagoval na to. Kdybych se měl zabývat každou kravinou, co mi kdo pošle, tak snad neřeším v životě nic než kraviny. Už tak jich řeším dost ;).

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.