CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Prototyp skleněného smartphonu - v prodeji bude údajně již letos

hm snad to bude nerozbitne sklo aby to znieslo aj bezne urazy typu pad zo stola ..

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Moc velký smysl mi to nedává. Trochu jo, pokud to beru jako průhledový displej. Tedy koukám skrz průhledný displej na něco v okolí a na displeji se mi k tomu zobrazují popisy či vysvětlivky. I tak bych ale uvítal, kdyby šlo za běžných okolností zadní stranu zakrýt, aby běžně nebylo skrz displej vidět. Průhledný abytek přístroje bude asi spíš jenom taková fríkůlinská záležitost.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Zatmaveni zadni strany, aby na tom bylo neco videt by nemel byt problem. Ostatne dnes uz neni nic vyjimecneho, kdyz ma auto nad 1mil. Kc stresni okno zatmavovaci. Otazka je, kolik takovy telefon bude stat. Osobne bych cekal cenovku kolem 20-30tis. A imho sance, ze stihnou prvni kusy dostat na trh letos, je nulova. Nez se domluvi s nejakym vyrobcem a ten nez navrhne a posle do vyroby finalni produkt, tak to bude trvat tak ten rok aspon. A dalsiho minimalne pul roku na rozjeti vyroby a distribuci.
Pokud se toho chytne nejaky zabehnuty vyrobce smartphonu, tak to vidim na zacatek prodeje tak za dva roky nejdriv.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Probůh, diť je to obyčejnej kus umělé hmoty s led diodkou na baterku a hologramem to by vyrobila i Severní Korea. Celé je to IMHO taková vypečená kachna pomocí, který na sebe firma chce upoutat pozornost.
Nehledě na to, že průhledný telefon je pro většinu aplikací blbost.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Popsal jste to správně a je smutné kolik serverů celosvětově na tento špek skočilo.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.