CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k První dojmy z nového Need For Speed: Payback. Přiveze tuning i působivý příběh?

Toho pána, co to psal, bych zahnal do kouta a bavil se jeho strachem. Poté bych mu způsobil jemnou, českou bolest. Ať si tu výplatu zaslouží. A proč? Protože nepochopil, že opakovaná lež už u jistých jedinců nefunguje. A přidám i argument: i reklama na ariel, která je nekonečně nová a svěží, je ve finále účinější. Už kvůli těm mamkám. Ty, ty defekte uděláš tohle promo a je z něj cítit tvá odporná masturbace nad něčim o čem z toho připitomnělýho traileru všichni ví, že je to dementní, blbé a ti obezřetnější se dokonce stydí, když se přinutí podívat se. Strč si ten působivý příběh do hajzlu a na takovým webu si uvědom, že je to spousta čtenářů, kteří si tu tvou pomyslnou ruku do trenek nestrčí. A víš co? Seber se a za rohem si tu HUBU zfackuj sám.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A poslední věc. Kdo to vlastně psal? Jakto, že u článku neni alespoň tag toho, kdo to vyonanoval? Jde mi jen o to, abych si na tak odporný jelito dal příště bacha. Na jelito, který si myslí, že promněňuje ZVRATKY ve zlato, by si měl dát pozor každý.

A jestli se to JELITO rozhodne kontrovat: tak věř, že kvalitní čtení vnímám už od dob Amatérského rádia. Andrej Anastasov s Icem byli ti, kteří si mohli dovolit přestřelit.A TY? Ty ses jen poblil hochu neznámý. Jen ses ODPORNĚ ZEBLIL.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.