CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k První epizoda Life is Strange je nyní navždy zdarma

Cekal bych v clanku odkaz na stazeni nebo tak neco... v techhle vedrech jsem linej to googlovat:)

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Viď, taky jsem to tam marně hledal. Jestli máš Steam, tak to najdeš hned. :-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Odkaz je na obrázku. ;-)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Na steamu je zrovna sleva 5€

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Sleva na co? Na cely Life is Strange? Ja kdyz tam dam vyhledavat tenhle text, tak mi to najde jen tu epizodu 1 zadarmo a nic jineho, delam neco blbe prosim?
5e bych za to dal z fleku :-)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Při rozkliknutí episody 1 na steamu je tam možnost zakoupit všech 5 episod za 20€, ale zrovna zlevněných o 25%
Když tak tady http://store.steampowered.com/sub/56692/

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pravda, je to tam, ja to tam videl uz pri instalaci te epizody 1 a pak jsem na to zapomnel :-) A jeste jsem blbe pochopil, myslel jsem, ze je to za 5e :-))
ale I takhle je to ok, zakoupeno, vypada to vcelku dobre

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

"Vyjde vás na 20 euro (cca 500 kč), což odpovídá jedné páteční noci, a i když hlava vás bude z příběhu možná bolet stejně, játra vám poděkují."
Z podobných dedukcí se mi odjakživa zvedá žaludek . Spíš než o prostém faktu docela předražené zábavy na jedno projítí pak jen vypovídá o návycích a bonitě páně redaktora . ( Opravdu nechodím pravidelně týden co týden vyhazovat 500Kč do místní krčmy - já si třeba vystačím nárazově s třemi pivy a to dělá max 120Kč , což už je částka kompletní Life is Strange odpovídající ...)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

tohle je hodně subjektivní a hlavně záleží na věku...

jestli je vám 50, tak 3 piva jsou až až...
pokud je vám 20, tak ve většině případů 3 piva jsou teprve "začátek dobrého večera" :-P

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Btw, pivo je naprosto hnusny a neda se to pit :-D :-D

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

To som tiez hovoril, ked mi bolo 7

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

hele je mi 40 a pivo mi porad proste nechutna :-D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

tři piva někde na dovolené a stojí to to samé co ta hra...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Byly doby, kdybych nedal 500,- ani za pivo ani za hru. Pak prisla doba, kdybych dal 500,- za pivo, ale ne za hru následovaná dobou, kdy bych dal 500,- za pivo i hru. Nyní ziji v dobe, kdy má paní nechce abych dal 500,- za pivo ani za hru. Život je divnej.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

+100 :-D
plne chapu :-D
Osobne to resim systemem tajnych rezervnich fondu, kde si udrzuji urcite finance a kdyz je potreba, tak koupim nejakou hru a manzelce zahlasim, ze byla ve vyprodeji za 50kc, trebas :-D :-D

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Niecoho podobneho by som sa nikdy nechcel dozit

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

To si rika spousta lidi.
Ve finale se to nakonec stejne stane, akorat to ma kazdej nekde jinde. Vzdycky ta osoba u te druhe osoby neco nechape, nejaky konicek, zalibu, chut na neco...A nez se kvuli tomu nejak "hadat", tak je lepsi to brat systemem "co oci nevidi, srdce neboli".
Samozrejme se muze stat, ze nekdo si vylosuje tu 1 situaci ze 100, kdy je vse super a oba lide si navzajem vse preji a maji radost z toho, co dela ten druhy.
Ale nebyva to uplne obvykle...
Ja kdyz si napriklad kupoval https://www.google.cz/search?q=sss+power+gun&biw=1920&bih=963&source=lnm... , tak jsem manzelce rekl pro jistotu asi tretinou cenu, jinak by ji asi ranila mrtvice :-D

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Good job ! :) Já si na jaře koupil tohle http://www.visordown.com/reviews/motorcycles/sportsbikes/suzuki-gsx-r750... a čekal jsem co moje paní. Dostala mě. Prý: To snad nebudeš jezdit v džínách ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja by som takto zit nedokazal. :) Ak su zarobkovo cinni obaja, nema pravo jeden druheho obmedzovat a kazat mu, co si moze kupit a co nie. Ci uz jeho konicek chape alebo nie. I o tom je predsa tolerancia. A uz vobec nechapem podpantoflakov, ktorych manzelka sedi doma cele dni, ale rozhoduje nad kasou do ktorej prispieva iba manzel. Neviem, mozna nie som dostatocne oldschool, ale pride mi to ako v rodine nesvojpravnych. Ako jeden moj kolega, s manzelkou zarabaju dokopy cez 90k mesacne, ale on jej odovzdava vyplatu a kazdy den od zeny dostava 200Kc kapesne. Chory svet :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Trebas u nas doma ridim finance spise ja. V tom to není.
Je to v tom, ze se tomu druhemu zda, ze ten jeho partner napriklad "vyhazuje penize za blbosti".
Me taky prijde ulitly, aby zenska dala xy tisic mesicne za nejakou kosmetiku a kadernici a ja nevim co. Tak to radsi neresim, kolik to stoji a ani to nechci vedet, pro klid vlastni duse.
Manzelka zase nechape, jak porad muzu sedet u toho Pc a hrat hry. Tak ji nejak moc neprevokuju s tim, kolik jaka stala.
To neni o "podpantoflactvi". To je o tom, ze pokud na sebe nenatrefi 2 supertolerantni lide, coz NENI obvykle, tak se vzdycky neco najde, co ten druhy "nechape".

Btw kolik ti je let? Jen pro zajimavost - pokud jses zenatej a vse ti funguje super jak pises, potom bez ironie gratuluji. Ostatne, clovek do toho zivota a manzelstvi a podobne vstupuje s takovymi idealy. Ale pak se zjisti, ze tu a tam je potreba udelat nejaky kompromis...

Mimochodem, pro zajimavost, ja mam silene "sporivou" manzelku. Pred par dny jsem ji koupil ke kulatym narozeninam telefon za 15k a doted se mnou skoro nemluvi, jak je na me nasrana :-D :-D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

:))) Je mi 28 a o idealoch viem svoje, zil som 5 rokov s byvalkou v jednej domacnosti.. Ja som tiez nechapal, k comu je dobre mat 12 parov bot, 24 odtienov lakov ci 9 parfemov, ale v zivote som to neriesil a nikdy by som jej to nevycital. Chodila do prace, slusne zarabala, preco by si nekupila to, co chce alebo ma rada. Podstatne bolo, ze som videl, ze jej to robi radost, tak preco nie. A fungovalo to aj naopak, asi dodnes ona zase nechape, preco som vysolil za sluchadla 32 tisic a to same za DAC+AMP, ked predsa musia stacit Porty Pro, ktore sa valali doma v pocte 3 kusov. Ta cena jej vyrazila dych (ale to zdaleka nie len jej :) ), avsak nijak to nekomentovala a videla, ze mam z nich detsku radost. Opat, ked si zarobim, tak by malo byt na mne, ako s financiami nalozim. A prachy su bezcenne papieriky do doby, kym ich nezamenime za nejake potesenie. A pre kazdeho je prave tym potesenim nieco uplne ine. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V íš, manželství má svoje neoddiskutovatelný kvality, ale ty se nohodí komentovat pod tímhle článkem. Naznačím: když moje paní fakt nechce aby se něco stalo, umí si to prosadit tak, že se divím, že mě to samotnýho nenapadlo ;)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Kazdy si to omlouva po svym.. :P

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.