CDR.cz - Vybráno z IT

Půvabný Ori se vrací v Ori and the Will of the Wisps

Ori And The Will Of The Wisps E 3 17
Ori and the Blind Forest se stal před lety uznávanou a populární hopsačkou, která uhranula recenzenty i hráče po celém světě. Hlavními přednostmi hry se stal překrásný soundtrack, stylizovaná grafika a příjemná hratelnost. S potěšením oznamujeme pokračování.

Málokdo by řekl, že rozkošné hře Ori and the Blind Forest je dnes už přes dva roky. Ve své době získávala nejvyšší hodnocení ve většině recenzích a dodnes si drží skvělé ohlasy i z řad herní komunity. Málokdo se tehdy ubránil půvabné grafice s jedním z nejkrásnějších hudebních podkresů poslední doby. Pro připomenutí skladby si ji dovolíme vměstnat níže pod odstavec.

V kontrastu s osvědčeným soundtrackem se pokračování nemohlo představit nijak jinak než právě hudebním vystoupením Garetha Cokera na piano. Přestože upoutávka tajila jméno hry až do poslední vteřiny, prozradila ji věhlasná stylizace a jedinečný design prostředí.

Ori And The Will Of The Wisps E 3 1Ori And The Will Of The Wisps E 3 4Ori And The Will Of The Wisps E 3 5

Představená skladba sice na první poslech sice nedosahuje kvalit znělky původního dílu, ale doufejme, že v rámci celé hry si svoji reputaci znovu obhájí. Očekávat jinak můžeme opět plošinovku s výpravností lámající srdéčka a náročnost skřípající nervy.

„Objevte tajemství, která se skrývají v lesech Nibelu, odkryjte skrytou pravdu ztracených a odhalte Oriho pravý osud,“ snaží se velmi marně nastínit hru její anotace.

Pokračování nese název Ori and the Will of the Wisps, což o sobě nenechává příliš prozradit. Vývoje se opět zhostí Moon Studios. Očekávat hru můžeme na platformách Xbox One a Windows 10. Datum vydání si ovšem nechávají tvůrci prozatím pod pokličkou, včetně konkrétních záběrů ze hry. 

Diskuse ke článku Půvabný Ori se vrací v Ori and the Will of the Wisps

Žádné komentáře.