CDR.cz - Vybráno z IT

Rainbow Six: Siege má nové datum vydání, oznamuje betu a ukazuje videa [E3 2015]

Rainbow Six: Siege je jedna ze značek, o kterých je letos u Ubisoftu velký zájem. Tvůrci teď upravili datum vydání, zvou vás do betatestu a pyšní se dvojicí nových videí.

E 3 Special 2015 Intel

Série Rainbow Six to měla v posledních třech letech těžké. V roce 2012 došlo k oznámení dílu s podtitulem Patriots a když pak nastalo dlouhé ticho po pěšině, začaly se v roce 2013 dostávat na veřejnost informace o tom, že hru je potřeba kompletně předělat. Na jaře 2014 pak byla definitivně zrušena.

Už v červnu na E3 ale potom došlo k odhalení zbrusu nového Rainbow Six, tentokrát s podtitulem Siege. Těžko říct, zda nedošlo pouze k přejmenování Patriots, nutno ale podotknout, že titul vypadá stejně úchvatně. Na E3 tehdy nikoho neurazil, ba naopak si spíše zajistil své příznivce.

A proto už letos patří mezi kousky, na které herní scéna s otevřenou náručí čeká. Že to se značkou myslí tvůrci vážně potvrdili i tentokrát, když představili nové video i upravené datum vydání, které bylo stanoveno na 24. září letošního roku.

Hra vyjde pro všechny tři hlavní platormy, tedy PC, PlayStation 4 a Xbox One a už teď navíc na oficiálních stránkách můžete zažádat o přístup do bety. Tam si můžete vyzkoušet třeba zničitelnost prostředí. Podle slov autorů jde totiž zruinovat naprosto všechno ve vašem okolí.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás budeme zásobovat denně desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2015 ve spolupráci se společností Intel

Děkujeme za zápůjčku výkonných zařízení s procesory Intel Core.

Lenovo IdeaPad Y50-70 a Dell Latitude E7450

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Rainbow Six: Siege má nové datum vydání, oznamuje betu a ukazuje videa [E3 2015]

Žádné komentáře.