CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k RECENZE - Forza Horizon 3 ujela konkurenci a nemá soupeře. Tentokrát i na PC!

Urcite sem chodi spousta hracu PC her a tak se zeptam ac to nesouvisi jen s touto recenzi. Zajimalo by me, jestli existuje nejaky web, kterej by popisoval veci jako kde se da hra digitalne koupit nebo jakou ochranu podporuje.
Proste jde mi o to, abych treba nehledal hru, ktera je exkluzivne pro Windows Store, kdyz tam ucet nemam a ani si ho tam nechci vytvaret nebo treba davam prednost hram bez ochran a treba Denuvo v PC nechci, takze treba tahle hra me zaujala, ale jestli je to s Denuvem, tak to kupovat nebudu.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Ja na tieto ucely pouzivam Wikipediu, Reddit a Steam forum. Na wikipedii je vacsinou pisane aku ochranu ta hra ma, a na Reddite a Steam diskusii k danej hre je dost prispevkov nadavajucich na distribucnu platformu alebo ochranu :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Zajimalo by me, jestli existuje nejaky web, kterej by popisoval veci jako kde se da hra koupit nebo jakou ochranu podporuje"

http://www.google.com/
stačí napsat co hledáte a kliknout...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vskutku debilni odpoved.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ale pravdiva.

Ono je prece jednodussi nechat nekoho to najit, nez si to behem par vterin najit sam. Je prece jednodussi c ekat 2 dny na foru na odpoved nez mit odpoved behem par vterin od strejdy Googla.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tady ale prece nejde o cekani, jestli mi dotaz zodpovi na nejakem foru, dotaz znel jasne, zda existuje web, kde by to bylo pri ruce a nemusel jsem to hledat.
Mimochodem, zrovna Denuvo a obecne ochrany u nekterych her na par vterin rozhodne neni, jiste dohledas to, ale docela narocne.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

aha, takže Google je na vás moc komplikovaný... tady máte jednodušší verzi:
http://www.GoogleForIdiots.com/

a teď vám prozradím SUPERTAJNOU formuli pro vyhledávání vašeho dotazu:
název_hry + denuvo

např: Mafia 3 Denuvo ... odkaz, který odpověděl na můj dotaz jsem našel během 3 vteřin.

PS: Nic si z toho nedělejte. Všichni víme, že se po internetu potloukají "vyjímeční" jedinci, kteří nejsou dostatečně chytří, aby použili "komplikovaný" systém vyhledávání na Googlu.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Kdybys nebyl debil, tak bys vedel, ze na netu nepisou jen same pravdive informace a kdybys aspon tusil jak funguji vyhledavace, tak bys vedel, ze kdyz zadas "nazev hry" + denuvo, tak ti vyskoci hlavne pozitivni info, ac to vzdy neni pravda.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

to bude asi tím, že se dívám na více než první 3 odkazy... když člověk chce a přečte si CELOU první stránku výsledku hledání (a občas něco navíc) tak vždy nakonec najde to co hledá.

ale holt, někteří lidé se narodili negramotní nebo stupidní. Nic si z toho nedělejte, vy vlastně za to nemůžete, to příroda. :-)

----------------------------------------------------------------------------------------------
PS:
Konec srandy. Teď si vážně nedělám srandu (že jste hloupý), ale Google mi doopravdy v prvních 12 výsledcích vyhodil "Denuvo games" z VELMI důvěryhodných zdroje.
Pokud ignorujete tuhle metoda hledání, tak jenom sám potvrzujete svoji vlastní stupiditu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"abych treba nehledal hru, ktera je exkluzivne pro Windows Store, kdyz tam ucet nemam a ani si ho tam nechci vytvaret"

Tohle je cisty alibismus. Takhle nepodstatne informace netreba uvadet v recenzi.

Co treba upozorneni, ze zavodni hra obsahuje automobily nektere znacky, ktera zpusobuje u nekterych uzivatelu zachvaty vzteku? Melo by byt v recenzi upozorneni, ktere znacky aut tam jsou? Co kdyz je nekdo alergicky na barvu auta?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Opet se zcela mylis, ale poucim te. Digitalni sluzby obsahuji pomerne hodne chyb a obcas je s nima dost trapeni. Asi nejlepsi je dnes Steam, ikdyz se moze najit uzivatel, ktery by se mnou nesouhlasil, Ubisoft Uplay i EA Origin maji docela bugy a to nemluvme radeji o zoufalcich z MS a jejich Microsoft Store. :-/

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Dobrý souhrn informací najdete na:
http://pcgamingwiki.com/wiki/Home

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Minimum win 10. Tak pro teď nic. To by možná mohlo být zmíněno v článku.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Na konzolich hra vyzaduje nejnovejsi update systemu.

Take to ma byt zmineno?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Jej, ja myslel, s tema tvyma predchozima komentama, ze jses natvrdlej, ale ty jses jen obycejnej provokater, tak si to uzij.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

doporucuji vyzkouset forza motorsport 6. Je to zdarma pro uzivatele windows 10 pod microsoft store. Me se jizdni model hodne zamlouva. Hraje se to opravdu dobre.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Forza Horizon a Forza Motorsport su 2 rozne hry. Jedna je zavodna hra, simulator zamerany na ludi ktori sa radi rypu v technickych nastaveniach aut. Druha je arkada a vhodnejsia pre "beznych hracov" ktori si chcu zapretekat s rychlymi autami.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Dik za tip, prave pokoukavam po nejake zavodni hre. Zatim nejvice nadseny jsem kdysi z byl Toca 2 a NFS Shift 1, na Shiftech sme se s kamosem vyradili online na volantech paradne. Ted jsem stahnul a chvilku hral The Crew kdyz byl zdarma nedavno, ale nic moc... jako na chvilkove vyblbnuti a trosku te Ameriky zajimave, ale to je asi tak vse...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak v mojom prispevku som zrovna prehodila popisy :-) Horizon je arkadova jazda, az do tej miery ze tam pridali aj Warthog z Halo. Ten si nedovolili pridat do Motorsportu, lebo je proste ... prilis nerealisticky pre simulator :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

(ne)Chci být hnidopich, ale na tom prvním screenu s autem s spz HORIZON 3, říkám si jak se tam to auto asi dostalo, žádné vyježděné koleje, žádná váha auta, žádné stopy po řidiči, který vystoupil :o). Jinak je to samozřejmě pěkné.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vyrenderuje se to beze stop?

V realu se ten pisek uhrabe tak ze stopy zmizi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Spíše mi to připomíná vodní čluny než auta :) Hlavně "jízda" v přírodě.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No, stale cakam na demo

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Do haje zelenyho. Uz se konecne naucte taky cesky lidi. Tohle je psano jazykem, tak na urovni 8. tridy zalkadky.
Chapu trochu OT, ale opravdu uz pretekl pohar me trpelivosti s tzv. autory na ceskych blozich.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

a to si stěžuje člověk, co napíše "blozích" :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

„Suverénně nejlepší závodní hra na trhu, která nemá konkurenci.“

Na jakém trhu, arkádového hraní na konzolích a PC na 2D monitorech/TV? To možná ano.

Ale v žádném případě ne nejlepší závodní hra v roce 2016, když NEFUNGUJE ve virtuální realitě. Kdo zkusil nějakou závodní hru nebo simulátor už v současné generaci VR (Vive, Rift), tak se k 2D hraní nevrátí.

Ostatně komentáře PC hráčů k Forza 3 mluví jasně:
- After playing project cars and dirt rally in VR, I actually won't even bother buying another racing game ever again unless I can play it in VR. There is no comparison.
- Seconded on the never racing on a monitor again.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bohužel to je jenom subjektivní pohled na věc (hru) a jak ji vnímáte vašimi smysly.

Nikdo nebude vyvracet pravdivost přísloví "mezi slepými je jednooký král", ale recenzenti by se měli snažit hru ohodnotit objektivně.
Navíc hry ve VR hraje jenom absolutní menšina lidí (tak 1% max?) , takže (zatím) je to jenom záležitost minoritní.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Určitě je to subjektivní, jen jsem tu chtěl uvést v článku zcela opominuté hraní ve VR, kde i pravověrní PC hráči závodních her, kteří VR zkusili, už se zpět nevrací. Simulátory a závodní hry v tom dávají plný smysl, je to úplně jiné paradigma, a už v současné generaci VR je to dostačující pro dobrý zážitek a bude se to jen zlepšovat.

A váš druhý komentář je z tohoto pohledu irelevantní. Když řeknu, že největší zrychlení u sériově vyráběných aut má Tesla Model S, tak to nic nemění na tom, že ji má zlomek populace. Nemůžete o Fabii RS tvrdit, že je to nejlepší trhač asfaltu jen proto, že ji má víc lidí než Teslu. :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.