CDR.cz - Vybráno z IT

Revoluce v zabezpečení aut. Myslíte na bezpečnost svého auta?

PR článek
Zloději nemají šanci – vyberte si pro zabezpečení svého auta jediný systém se stoprocentní účinností.

Každý den dochází k několika krádežím aut – není v ohrožení váš vlastní vůz? Umíte si představit, že přijdete do své garáže či před dům a vaše chlouba tam prostě není? Možná jste se ji pokusili ochránit alarmem, imobilizérem nebo mechanickým zabezpečením. Tyto metody jsou zlodějům k smíchu, se vším se již setkali a mají technické znalosti i vybavení pro úspěšnou krádež vašeho vozu. Pokud chcete skutečně ochránit váš vůz, musíte využít systém, inspirovaný samotnými zloději. Jsou stále vynalézavější a přicházejí s novými metodami, jak překonat sofistikované zabezpečovací systémy, jen jediný se však může pochlubit stoprocentní účinností.

VAM Systém je revoluční metoda zabezpečení, vhodná pro vůz jakékoliv značky. Jde o elektromechanický imobilizér, který odolá i těm nejsofistikovanějším metodám krádeží aut za pomoci vyměněné řídící jednotky, rušičky signálu, čtečky kódů nebo duplikátů klíčů. VAM Systém při své aktivaci zablokuje převodovku, řazení i spínací skříňku, auto pak není možné nastartovat ani za pomoci originálního klíče. Zabezpečení aut je prováděno při každé montáži jinak, proto zloději nemají šanci jej odhalit – každé zabezpečené auto je naprostý unikát. Systém je možné rozšířit o funkce ochrany proti naložení, tahání, tlačení, zdvihání, naklánění vozidla, krádeži kol, ochrany interiéru vozidla, zavazadlového prostoru a motorové části.

Vyrobeno a vymyšleno v Česko-Slovensku

VAM Systém byl vyvinut panem Štefanem Vámošem, je více než dvacet let zdokonalován tak, aby odolal aktuálním hrozbám. Tvůrce se při jeho vývoji inspiroval samotnými zloději i jejich postupy, díky svým znalostem elektronického vybavení vozů mohl navrhnout nedobytné technické řešení. Tímto zabezpečením je vybaveno více než šest tisíc automobilů, u pěti set došlo k pokusu o krádež – žádný nebyl úspěšný. Běžné metody ochrany aut už zloději dobře znají, ať už mechanické, či elektronické, není pro ně problém poradit si se zámky, běžně dostupnými imobilizéry i autoalarmy. VAM Systém je jiný – i když se ho zloděj pokusí překonat, svou práci vzdá, protože nepočítá s jeho technickou složitostí a skrytými prvky.

VAM Systém se proto jako jediný zabezpečovací systém může pochlubit stoprocentní účinností. Z vozu neodčerpává elektrickou energii, proto nehrozí, že se vaše auto po delší době nerozjede. Zároveň je velmi výhodný, zákazník platí pouze jednorázový instalační poplatek bez jakékoliv další měsíční platby. Systém odolá i výměně řídící jednotky nebo spínací skříňky. Výhodou je také akceptování pojišťovnami, díky kterému vám zlevní pojistku vašeho vozu. Nenechávejte své auto bez ochrany, neusnadňujte zlodějům práci – v ohrožení je i váš vůz, využijte proto jediný stoprocentně účinný systém zabezpečení.

Zjistěte více o nedobytném systému proti krádeži vozů přímo na stránce http://www.vamsystem.cz/.

Diskuse ke článku Revoluce v zabezpečení aut. Myslíte na bezpečnost svého auta?

Úterý, 4 Duben 2017 - 10:38 | Zog Zogothowics | To je tak blbej PR článek až to bučí....

Zobrazit diskusi