CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Her s ochranou Denuvo bude letos jako hub po dešti. Velký seznam v článku

nijak mě to netrápí. Když ta hra bude dobrá, tak si rok počkám, až to bude za 10-15€ a koupím si jí. Do školy už nějaký ten pátek nechodím, takže nemusím s kamarády "soupeřit" v tom, kdo hrál jako první nějakou novou hru.

+1
+74
-1
Je komentář přínosný?

Nuz co, RAKUSKO zda sa dava svetu len same `poklady` ako Hitler, Fritzl a najnovsie DENUVO!!! :o))))

+1
+31
-1
Je komentář přínosný?

Hmm smutný je, že ze seznamu mě zajímají jen 2 hry které jsem chtěl stejně kupovat. Division, No man Sky a Mirrors Edge nechávám ve stavu "možná". Ještě připadá v úvahu pokud udělají remaster původní trilogie Mass Effectu.

+1
+24
-1
Je komentář přínosný?

nejvíce mě láká Star Citizen... ale nejdřív bych musel upgradovat PC, abych to vůbec rozjel :D

pak samozřejmě Mass Effect Andromeda a Deus Ex Mankind Divided, ale to si nejspíš zahraju na PS4.

+1
-28
-1
Je komentář přínosný?

Star Citizen jsem backnul, takže ho mám. :)

+1
-29
-1
Je komentář přínosný?

Osobně mě sere denuvo u BF HR a BF5, protože jsem hrál BF3 a hraju i BF4 mám to i s premiem a jsem si celkem jistý že ta hra denuvo nepotřebuje. Proč ? No BF má sice SP ale kvůli tomu bych si ho nikdy nekoupil a ani nestáhl, je to čistě o MP a ten bez koupě v žádném případě prostě neběží ! No a proč mě to sere ? protože Denuvo je dost drahé a já tak budu připlacet v BF5 zcela zbytečně drahé DRM ! Navíc to solidně šťaví CPU což mě zrovna moc nevadí protože mám i 5820k, ale stejně... jako proč u těchto her Denuvo ? To je jak kdyby bylo denuvo pro WoW, taky by tam bylo platní asi jako sněžnice na moři...

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

všetky CoD, BF, atď hrám iba na single player. nekupujem si cheaty (predpredaj hry a extra balíky) a nehrám v jednom kuse 2 týždne po uvedení hry. teda v multiplayeri nemám šancu. tieto hry pre mňa v multiplayeri neposkytujú ani zrnko zábavy.

multiplayer je pre takých ako ja úplne chybne navrhnutý. ak by som mohol hrať iba proti ľuďom s podobnou úrovňou, alebo na local LAN, zaujímal by ma aj multiplayer. ja si hru zapnem 1-3x za mesiac na pár hodín a chcem sa odreagovať. byť zastrelený po 3 sekundách v hre je blbosť. hlavne keď ja môžem vystrieľať do protivníka celý zásobník a on ma so 70 percentami zdravia zabije pohľadom.

+1
-22
-1
Je komentář přínosný?

To asi nevíš o čem se bavíme. CoD a BF nepatří do žánru RPG a je úplně buřt kolik času do nich investuješ. Jsou to akční hry kde záleží na tvém skillu a s grindem to nemá nic společného. Pokud máš problém že si nezastřílíš protože hraješ proti příliš dobrým hráčům, tak není nic snažšího než se vyhýbat elitním serverum kde cvičí klany a nebo si najít server kam to pouští hráče jen s nízkým KDčkem, je jich hafo, pokud jsi špatný hráč, můžeš si najít server kde můžou hrát jenom špatní hráči :-P. Právě BFko a CoDčko je hra pro starší generace, které paření mají rádi ale nemají na to čas. Pustím to jednou za měsíc a vždy si dobře zahraju.

Navíc v BF4 funguje výborný MM, míchá to týmy tak aby byl skill vyrovnaný, situace jako byly např. v CoD2 že ses po dobu 10 minut nemohl pohnout ze spawnu už v BF4 vznikají extrémně vzácně.

+1
+26
-1
Je komentář přínosný?

#Dave Tramtunberk: mám zkušenost, že pokud je v názvu serveru "Noob only" , "LoW K/D" nebo cokoliv podobného tak se tam dost často objevují skillem obdaření hráči kteří si tam chodí pohonit ego :) Navíc konkrétně u Battlefieldu 4 herní zážitek velmi kazí samotná existence Battlelogu a statistik kdy valná většina hráčů kašle na teamovou spolupráci a honí si K/D ratio .. čest vyjímkám. Pokud vzpomenu starší hry BF2, CoD jakékoliv (bez battlelogu nebo něčeho podobného) tak hratelnost byla úplně někde jinde a je pravda, že člověk si vždy dobře zahraje i když prohrává.

+1
+24
-1
Je komentář přínosný?

přesně tohle mi znechutilo multiplayerové hraní. GTA V nehratelné, BF nehratelný ... dle mého názoru samý bot, nebo hráči s cheaty.
Takže když už si chci něco zahrát multiplayerově, tak wot, wows atp. Nepatřím mezi nejlepší, ale zahraju si, nejsem killnutý hned jakmile se načte mapa.

+1
-34
-1
Je komentář přínosný?

jo BF3 na cheaty trpěla hodně, pak i BF4 ale co je tam konečně PB tak zcela minimálně narazíš na cheatery

+1
+25
-1
Je komentář přínosný?

BF4 je do**bane od zaciatku. Uz to ani nehravam. To sa proste nedalo ked z ostanych hracov bolo vidiet iba poletujucu zbran , headshoty cez stenu a podobne ...

+1
-24
-1
Je komentář přínosný?

No někde jsem četl že v čechách oblíbené přidávání češtiny do her, kde není přítomna s touto ochranou končí. Je to vlastně podobné ochraně jakou má Star-craft, tak že doporučuji si u her hlídat podporu češtiny, pokud o ní tedy stojíte. Později už přidat nepůjde.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

bylo to jen otazkou casu kdy neco takoveho prijde. Proc v dnesni dobe stahovat hry kdyz Steam nabizi vraceni penez do 14 dnu a Origin prisel s predplatnym her. SIce tam neni zatim nic moc vyber ale bude se to rozsirovat. Takze pirateni her se blizi pomalu ale jiste ke konci. A presne jak psal George, uz nechodime do skoly abychom souprili s kamarady/kamaradkami kdo co ma a kdo co hral. ;-)

+1
+26
-1
Je komentář přínosný?

Nooo, pirátské kopie stále nabízí nejlepší kvalitu služeb, nejšírší katalog produktů a navíc nabízí své produkty DRM-free :p

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Myslim ze ti cesti studentici co si stahli v Nemecku par her a nasledne jim prisel dopis od pravnicke kancelare ze maji zaplatit 20.000 Euro maji na kvalitu piratskych her jiny nazor :-)

+1
+14
-1
Je komentář přínosný?

Ak sa nemylim, tak to vratenie penazi do 14 dni plati iba ak si si hru nenainstaloval, inak je to tusim 2h po nainstalovani. Este keby to spravili to vracanie trochu jednoduchsie (1 button a hotovo).

+1
-22
-1
Je komentář přínosný?

Ty asi ne, ale já mám třeba život a za čtrnáct dní hru prostě nedohraji ... nehledě na to žes nečetl tu věc celou. Po spuštění hry nemáš čtrnáct dní.

+1
+30
-1
Je komentář přínosný?

Celkom by ma zaujimalo ako je mozne vobec vytvorit neprelomitelnu ochranu (a detto plati pre nedekompilovatelny kod) .. ak maju byt instrukcie vykonatelne na vasom HW, musia sa previest do citatelnej podoby, a ak ich dokaze vas HW citat, dokazete ich citat aj vy. Ak existuje nejaky kluc v komunikacii medzi mediom a beziacou aplikaciou, ten kluc je mozne z aplikacie precitat (ak nie, nemohla by bezat ani samotna aplikacia) mozete byt limitovany opravneniami v OS, ale ak mate fyzicky pristup k HW, ani to nie je ziaden problem... dokedy sa budeme tvarit ze nejaka ochrana naozaj existuje

+1
-28
-1
Je komentář přínosný?

Samozřejmě je fundamentálně nemožné vytvořit čistě softwareovou ochranu lokálních dat. Možná jde o zlomyslný trik těch pirátských skupin, aby všichni přešli na předraženou ochranu, a pak je všechny jednoduše cracknou najednou :)

Zase je to solidní mazlení se s assemblerem a průměrný programátor by nedokázal odstranit ani normální dotaz na sériový klíč, natož takovouhle pokročilou ochranu.

+1
+33
-1
Je komentář přínosný?

Zakladni princip ochran je prace ve trech krocich: krok 1 - nacte se hra ; obrovska hromada kodu se spoustou rozbalovani a desifrovani. Krok 2 - provede se kontrola. Krok 3 - hra bezi. A klic je v tom, aby ten krok 2 nebyl videt, dokud se neprovede krok 1, a idealne pak behem kroku 1 setrast bezne dostupne debuggery. Crackovani pak funguje tak, ze prepisujes hru aby krok 2 vynechala, ale pokud mozno provedla vetsinu kroku 1, protoze jinak hra moc naroste.

+1
+27
-1
Je komentář přínosný?

Proč cpát ochranu do only multiplayer hry ?! Demence ne trochu ne?

+1
-27
-1
Je komentář přínosný?

No oni totiž existují i pirátské servery na kterých se hraje, protože na oficiálních to samozřejmě nejde.

+1
+28
-1
Je komentář přínosný?

Mno už vidím jak na Rainbow Six Siege jsou cracked servery :D :D :D

Hlavně co budeme dělat po tom když nám milí vývojáři po pár letech zruší ofic. servery?! Budeme moc se jít bodnout. Mno ne počkej oni nám vlastně sami potom postnou crack jak se to stalo u některých her po smrti GameSpy.

+1
-30
-1
Je komentář přínosný?

Na "sami postnou crack" si pockam, az ho predem oficialne predaji notari.

+1
-24
-1
Je komentář přínosný?

osobne mi to pripada jako velmi povedena marketingova reklama
na prodej ochran od firmy co drive byla znama pod nazvem SecuROM ;)

+1
+29
-1
Je komentář přínosný?

Steam,Uplay,Social Club, a máme další do party Denuvo.....moc dlouho ale nevydržel co Just Cause 3??? :-D :-D
Pokud bude nějaká v češtině tak se s Denuvem rád seznámím ? :-D

+1
+17
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.