CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Rovio zřejmě připravuje Angry Pigs a má sny stát se "novogeneračním" Disney

Prasata budujici opevneni by mohly byt zajimavy. Dat hraci vzdycky nejaky vybrany dily a at se snazi. Ale prakticky si to neumim moc predstavit. Neco takovyho by se dalo celkem v pohode delat na pocitaci s mysi, ale na miniaturnim dotykaci na telefonu by to asi slo dost blbe. A taky by se to muselo nejak sikovne osetrit, aby kazdej level nesel projit stylem "opevnim co nejvic jedno prase a ostatni obetuju". Ale verim autorum, ze jsou ve vymysleni sikovnejsi nez ja. :)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Hmm, na Angry Birds jsem dost ujetej, tohle vypadá na další závislost ;).
Amazing Alex mi podle traileru ovšem připomíná remake staré dobré série The Incredible Machine, takže zde u mě Rovio palec nahoru nedostane (dolu ale taky ne, protože si dovedu představit, že v podání Rovia bude stejně jako u Angry Birds dávat fyzika větší smysl ;).

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Mně ten Alex zase trochu svým konceptem připomíná oblíbenou "Neighbours from Hell". Co já se toho nahrál... :-)

Mrknu se, jestli je i free verze Alexe a asi to zkusím. Docela by bylo fajn, aby si to z Angry Birds alespoň vzalo tu vlastnost, že by šla úroveň vyřešit různými způsoby, než jen tou jednou předepsanou, kterou musíš odhalit. K fyzice předmětů jsem stejně skeptický jako ty - některé antigravitační kousky u naštvaných ptáků mě dováděly takřka až k zuřivosti. :-P

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Jestli nějaké „demo“ Alexe najdeš, dej vědět, já úspěšný nebyl ;).

PS: Poslední upgrade AB Seasons s potápěním a vynořováním ptáků z vody je (byl, už mám dohráno) skvělej ;). Jako vždy jsou některý levely supr, některý k navztekání (jak to nejde na 3 hvězdy ;) a zlatý vejce jsem tentokrát bez nápovědy na YouTube neodhalil :)

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Tu je: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.amazingalex.trial (Funguje jak na Androidu 2.3, tak i na 4.0.)

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Vyžaduje Android: 1.6 a vyšší - tak jsem si to poslal do sve xperie x8 s Androidem 2.1

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Hmm, tak jsem si to myslel správně, pro PC zatím nic ;). No, když nic, tak nic :)

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.