CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Rukavice místo telefonu aneb sluchátko z vlastní ruky

A čo v lete ? Chodiť po meste v 35 stupňových horúčavách v tričku, kraťasoch a rukaviciach nebude asi to pravé orechové :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Asi jste nepochopil funkci a ucel tech rukavic.

"Rukavici je možné propojit s jakýmkoliv mobilním telefonem přes Bluetooth."

Je tedy zrejme, ze se jedna ciste o handsfree. A to sezonni. V zime proste misto vytahovani mobilu z kapsy, sundavani rukavic a zvedani hovoru primo na telefonu akorat date ruku k uchu, nespecifikovanym zpusobem prijmete hovor a mluvite s rukama v teple rukavic. Tedy veskrze prakticka vec.
V lete Vam nic nebrani vytahnout telefon z kapsy a volat. Nejen ze Vam nezmrznou ruce jako v zime, ale nebudou Vam ani zadne rukavice komplikovat vyndani telefonu a prijem hovoru.

Uznavam, ze titulek je hodne spatne zvoleny, nepresny a matouci. V prvni casti mluvi o rukavicich nahrazujicich cely telefon a v druhe casti zase predstavuje rukavici nahrazujici pouze sluchatko ergo handsfree.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Nemelo by vetsi smysl dat ten handsfree do kulicha?

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Je úplne jedno či je to telefón alebo handsfree. Je to blbosť. Rukavice sa nosia tak 2-3 mesiace v roku a po zvyšok to bude hodené v šuplíku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jako spousta jinych veci. Lyze, kozichy, kabaty, cepice, normalni rukavice, lopata na snih ... proste existuji sezonni veci. Ale klidne vyhodte vsechno teply obleceni na zimu do kontejneru. Urcite vam budou stacit kratase a triko s kratkym rukavem. :-D Aby bylo jasno. Nerikam ze si to koupim. Ale stejne tak Google Glass a HUD v aute si neporidim ale nerikam ze je to blbost kterou by si nikdo nemel koupit. Chtelo by to trochu tolerance. ;-)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Srovnavat telefon v rukavici s lopatou či kožichem mi příjde mírně řečeno ujeté :0)

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Jakej telefon? Mluvim o designovym handsfree. O zadnej telefon tu nejde. Krom toho je velice jednoduche utratit za kozich podstatne vic nez za telefon nebo jakykoli handsfree. :-D

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.