CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Samsung Galaxy Folder - nové levné véčko s Androidem

Hmm, co takhle otevírání na boku a qwerty? To by se mi líbilo víc. Ale je fakt, že i tohle by mohlo být výrazně lepší, než žádná tlačítka...

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Přesně. Vůbec nechápu, proč to dnes nikdo nedělá.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ať tam vrznou HW klávesnici a dual-SIM a mám konečně ideální foun pro máti, který už nějakou dobu marně hledám.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Dva displeje nejsou zrovna výhra už jenom kvůli váze. Kvůli přijetí hovoru se to musí otevřít, další mínus. A ta klávesnice... Na telefonu je potřeba psát hlavně písmena a vyťukávání na tomhle typu klávesnice je o nervy, o češtině nemluvě.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

1/ Dva (velké) displeje jsou opravdu zbytečné. Ten vrchní by měl být pouze nějaký obyčejný, stavový, na slunci čitelný (monochrom LCD/eInk).
2/ Véčka už tu byla a přijetí hovoru otevřením byla pouze jedna z možností. Snad každý telefon s připojeným naslouchátkem umožňuje automatické přijetí hovoru, případně přijetí/odmítnutí hovoru tlačítkem na naslouchátku. Rozhodně bych se nebál, že by to nešlo řešit SW nějakým gestem (pohybem).
3/ O tu klávesnici bych se zas tolik nebál. Přeci jenom, psaní na T9 je něco, co dodneska mnoho lidí používá a píše na tom rychleji, než na virtuální matlanici. Psát sms v Češtině je hloupost (1 SMS = 80 znaků) a cokoliv delšího, bez řádné klávesnice, nebává smysl (moc pracné psaní). Dobře udělaná HW klávesnice psaní česky pohodlně umožní, špatně udělaná to umožní stejně špatně, jako současné virtuální. BTW, úplně nejvíc jsem byl se psaním na kapesním počítači spokojen, když jsem na palmu měl doinstalovanou Češtinu od (snad se nepletu) Martina Bodláka. Psalo se na tom úplně přirozeně (háček, čárka, kroužek... po napsaném písmenku), velmi rychle a spolehlivě (mnohem rychleji, než tápáním na virtuálních klávesnicích).

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Zaujímavé, že Samsung začína robiť Androidie véčka práve keď s tým Sony prestala.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.