CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Detailní pohled na phablet Galaxy Note 3: 5,7“ FullHD displej, nový stylus a 4K video [IFA 2013]

3GB ram pro hloupy tablet s androidem? Tak to uz mi fakt rozum nebere:o) I plna verze windows 8 si bohate vystaci s 2GB a to je skutecny operacni system se skutecnyma aplikacema ...
Oni uz fakt nevi jak by stado ovec oblbli ....
Pro ne jsou taky urceny nicnerikajici parametry jako 3200mAh a podobne .... hlavne, aby tam bylo vetsi cislo:o)

Takze abych v tom mel jasno, nove mobily uz maji 8jadrove CPU, 3GB ram, fullHD rozliseni ... proste vsechno "lepsi" nez klasicke desktopove pocitace a notebooky, takze PC jsou OUT, ťamťung tablety jsou IN:o)))
Uz se tu mluvilo dokonce o 4GB ram pro telefon:o) Az budou 16ti jadrove procesory v mobilu, tak to svet muze zabalit .... doufam jen, ze tuhle anabazi ARMovych sracen intel uz nedovoli a brzo tem saskum zatne tipec ..... protoze sorry, potrebovat osmijadrovy procesor a 3GB ram pro tablet by mi prislo extremne uchylne i na windows (OK 4GB ram by se hodily), natoz na jednoucelovy mobilni system .....

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pokial kazdy mobil/tablet pouziva a bude este dlho pouzivat 3.7V litiove monoclanky, tak naozaj staci uvadzat hodnotu mAh ;) Nepredpokladam, ze sa zacnu pouzivat dva monoclanky v serii, teda 7.4v uz z principu, ze sa zariadenia nabijaju 5V najcastejsie z USB, kde je toto napatie idealne pre nabitie jedneho monoclanku a zaroven napatie 3.7v plne dostacuje vsetkym svabom na pcb.

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

jelikoz system pri nedostatku pameti automaticky odstreluje aplikace na pozadi i 4GB by se hodily. meles nesmysly, ostatne jako vzdy.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Pockej a to je jako spatne jo? To potrebujes aby ti bezelo sedm tisic ablikaci zaraz? Navic diky spatnemu navrhu, spousta tech aplikaci skutecne bezi, takze je to vhodne leda tak na vymlaceni baterky. A jako sorry, ja uz od dob 1GB ram mam vyply swapak ve windows a na dvou gigach dokazou bezet vedle sebe desitky APLIKACI vsetne SYSTEMU ..... napsal jsem to velkym, protoze tam skutecne bezi opravdovy operacni system s podstatne vyssimi naroky a podstatne dospelejsi aplikace .... nechapu, co ten android dela, kdyz potrebuje 3GB ram:o)))

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Prosím, 4k rozlišení se nepoužívá pro snímky (jak tu píše autor a jak bylo psáno i včera v nějakém článku) ale pro video. Spoustu nových revolučních funkcí, o kterých zde autor mluví, měl již Galaxy Note první verze (stylus s tlačítkem, dvě aplikace na obrazovku, S Note ...). Poslední dobou je kvalita článků na CDR čím dál tím nižší. Aspiruje na vyřazení z RSS :-(

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Ono prakticky vzato snímky ve 4K rozlišení umí také :) ale bylo myšleno 4K video, v tabulce to máme správně, opraveno v článku. Stylus není novinka jako taková, ale jde tu o ten redesign, stejně tak jako dvě aplikace na obrazovce (nyní je možné dát vedle sebe dvě stejné, v článku to bylo trochu nešťastně naformulováno, přepsal jsem to), S Note skutečně novinka není, jen má nové funkce, respektive nově komunikuje, ukládá memos, to máte pravdu.

Díky za připomínky, doufám, že vás neztratíme..

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Zatím jsem se nikde nedočetl, jestli má notifikační diodu :-/

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

urcite ano, i kdyz po vcerejsim predstaveni by se dalo rici, ze to dostane volitelnou notifikacni diodu na zapesti s cenou $300 a nazvem Gear :)

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

Ty "neznámé" procesory jsou:
Exynos 5420
a
Snapdragon 800

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Děkujeme, máte pravdu. Do tabulky jsem je doplnil spolu s GPU.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

U toho Galaxy Note 3 10.1 máte napsáno "Nabídne 10,1“ Super AMOLED displej...", což mám dojem není správně. Tuším tam bude něco jako "Super Clear LCD", nebo tak nějak tomu říkají...

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Verze LTE N9005 nema Exynosacky osmijadro ale Snapdragona 800. Mate to dobre v tabulce ale blbe v textu. MAK

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Díky za feedback, opraveno :)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.