CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Samung Galaxy S III sesadil iPhone 4S z trůnu nejprodávanějších smartphonů

to přirovnání S3 vs iphone mi přijde že kulhá. Apple totiž dělá jediný tydlifon, iphone.... 4S nebo 5... to už jsou jen jednotlivé generace... Samsung? ten dělá 10 (a nejspíš víc) modelů s androidem, nějaké základní, něco s windows phone, něco s vlastním systémem bada (jestli už taky nešel do kytek)... v konečném důsledku samsung vyrobí 10x tolik zařízení co Apple, a to počítám jen tydlifony...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Já bych řekl že nekulhá, srovnávat prodej iP s nějakým Galaxy Y je stejné jako srovnávat prodej Fabií se Superby. Nehledě na to, že zákazníci čekali na iP5 a do konce roku prodej iP5 zase přeskočí S3. Jinak Apple vyrábí i iP4, nejen 4S, ale tu dávají v USA ke smlouvě zdarma.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Tak ono i to srovnání fábií a superbů na tohle nesedí. je to prostě jedna značka vyrábějící kdovíkolik všeho vs jiná značka vyrábějící jeden foun v různých generacích... apple takhle ze svých zařízení konkuruje možná jen těm starším generacím, kdežto samsung si takhle konkuruje sám x různýma zařízeníma.... prostě jiná situace, jiné výrobky.... těžko porovnávat.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Hm tedy ne že bych byl nějaký zastánce nakousnutého jabka. Aneb, jak říkám, to logo mluví za vše (dobrý jabko přece sníte celý a ne že ho nahryznete a vyplivnete). Ale spíše ho "sesadil" iphone 5. Bylo by hezké ukázat výsledky vlajkových lodí obou výrobců. Tj nejen čísla 4s a 5 ale k S III i S II a porovnat součty. Prostě se rozbíhá prodej nové generace a tak starší už se tak neprodává.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

A čo vy si, Kefalín, predstavujete pod takým slovom "Samung"?

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Řeknu to jednoduše. Apple by se mělo od Samsungu učit a ne mu házet klacky pod nohy. Takhle je totiž všem ihned jasné, že se Apple Samsungu bojí jako čert kříže.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Trashman: Můžu se zeptat co bereš za prášky? :) A co přesně by se od Samsungu měl Apple učit? Jak napodobovat vzhledem a chováním zařízení jiných výrobců? Nebo raději jak vrhat na trh desítky modelů a po roce kašlat na podporu? Já to totiž fakt nevím a ani mě nenapadá co by to tak mohlo být.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.