CDR.cz - Vybráno z IT

Samsung Galaxy S IV se bude prodávat v šesti verzích

samsung-brezen
Oblíbený smartphone Samsung Galaxy S III bude mít brzy svého nástupce, na trh by se měl dostat v šesti různých verzích.

Krátce po zveřejnění termínu představení mobilního telefonu Samsung Galaxy S IV se na internetu objevuje mnoho fám ohledně jeho výbavy. Společnost Samsung Electronics se údajně chystá nabízet novou generaci smartphonu Galaxy S v šesti různých verzích. Zákazník si bude moci vybrat z černé nebo bílé varianty, z nichž každá nabídne tři velikosti úložného prostoru - 16, 32 a 64 GB. Snad bude přístroj vybaven také paměťovými kartami microSD, které velikost paměti ještě rozšíří.

galaxy-s4-antutugalaxy-s4-antutu1galaxy-s4-antutu2

Samsung Galaxy S IV by měl mít displej o velikosti 4,99" s rozlišením 1920 x 1080 pixelů a 13 megapixelový fotoaparát. Zařízení by mělo podporovat operační systém Android 4.2 a mělo by být poháněno osmijádrovým procesorem Exynos 5410 Octa s grafickým čipem PowerVR SGX 544MP a 2 GB RAM. Nechybí technologie Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, LTE nebo NFC.

Podle benchmarku AnTuTu bude nová generace zařízení hodně výkonná. Kolem nového phabletu se však objevuje řada spekulací. Na přesné specifikace si tedy budeme muset počkat na 14. března.

Tagy: 
Zdroje: 

O "Olga Kolková" K

Redaktorka serveru CDR.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Samsung Galaxy S IV se bude prodávat v šesti verzích

Sobota, 9 Březen 2013 - 18:26 | Zed70 | Černý, bílá, 16, 32, 64.... sakra co mi to jen...
Středa, 6 Březen 2013 - 12:40 | Kosac | tak sup ubuntu for android s dokynou a notebook...

Zobrazit diskusi