CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Jaký je Samsung Galaxy S7/S7 Edge? Voděodolný, bez USB-C a cenou od 20 tisíc

Velmi vitam microUSB, vyhypovana novinka USB-C ma tolik problemu, ze rozumim Samsungu ze to nenasadil. Naopak diky standardnimu konektoru je telefon kompatibilni se starsima nabijeckama, coz je jedine dobre.
Ja mam S4 a v podstate uz jsem premyslelo updatu na S6, ale vadila mi nepritomnost sd-karty, takze jsem doufal, ze S7 ji opet mit bude a to se potvrdilo.
Nicmene jsem z S7 velmi rozcarovan, respektive me hodne nastval Samsung, ktery z Evropanu dela debily a za dokonce vyssi cenu jim prodava telefon s cca. 2/3 vykonem nez v Americe. Pocital jsem s koupi S7 a s nasazenim noveho opravdu nejlepsiho mobilniho procesoru Snapdragon 820 a dockal jsem se blamaze ze strany Samsungu.
Skoda no, uz zkoumam na fotkach nove LG G5, ale nel;ibi se mi to USB-C. :-/ Jeste asi pockam, jestli neco zajimaveho nepredstavi Asus, stejne budu foun porizovat az v lete, tak snad se do te doby neco vyvrbi, akorat holt uz to nebude Samsung.

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Taktiez ma to nasralo.. :( Ale pravdepodobne to pojde vyriesit objednavkou mobilu z USA.

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Co Vam jebe hosi :-D
Naopak Exynos je spickovy chip vyvinuty primo Samsungem. To jestli ma v benchmarku o par procent min nehraje v tvym user exerience vubec zadnou roli. Muzes bejt rad , ze mas telefon, na kterym jsou kriticky soucastky nejen vyrobeny ale i vyvinuty Samsungem (display, CPU, baterie, pameti, storage, fotochip ...). To zadnej jinej vyrobce na svete v takovy mire nenabizi. A vy reknete ze z Vas dela Samsung debily. Myslim, ze Samsung za Vas dusevni stav nemuze.

+1
-18
-1
Je komentář přínosný?

Nikto netvrdi, ze Exynos nie je spickovy, ale to, ze nie je to najlepsie, co je na trhu. A ako u vlajkovych lodi Samsung byvalo zvykom, doteraz pouzil vzdy to najlepsie, co na trhu bolo. Takze sa skor staraj o svoj dusevny stav. :P

+1
-27
-1
Je komentář přínosný?

Tak proc se teda mimo Evropu ten telefon bude prodavat se Snapdragonem 820? Ze by kvuli tomu, ze kdyz by tam Samsung nedal to nejvykonejsi co je, tak by je Americani neobhajovali, ze to je primo od Samsungu, ale poslali by je do patricnych mezi? Takze asi tak.

+1
+14
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.