CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Samsung oživí své staré telefony, nová aktualizace je promění v IoT zařízení

Zrovna Samsung, který se na aktualizace mobilů vybodne vždy jako první. Po roce už nekoupíte obal, po dvou letech nestáhnete aktualizaci a po třech letech můžete mobil vyhodit, protože se kvůli neprodlouženým certifikátům nepřihlásí na Google Play.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Se samsungem mám opačné zkušenosti. Stále používám Galaxy A3 2017. Poslední aktualizace na něj vyšla loni v listopadu, tj bez měsíce 4 roky po uvedení. Originál samsung příslušenství nekupuju, ale alternativní jsou běžně dostupné, od obalu, až po krycí skla.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak galaxy s7 zatím funguje v pohodě, spíš mně štve že mi samsung cpe nějaké jeho úložiště o které nestojím. Obecně mi přijde jako naprostý nesmysl snažit se z telefonu dělat nějaké ovládání pro chytrou domácnost. Kolik procent lidí používá mobil a kolik z nich chytrou domácnost? Daleko lepší by bylo vydat nový FW, teda pokud by to mysleli vážně...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby jen to - manželce přestal po dvou a půl roce fungovat Samsung mail - že prý je aplikace příliš zastaralá. A aktualizace nikde. No nic, má mail na Seznamu, používá appku od Seznamu. Ale přístup Samsungu je fakt na odstřel.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Házím rukavici: Galaxy Note II. Samsung se podle mě nebude namáhat se pro ni ani ohnout, natož aby ji zvedl.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nedávno mali akciu s výkupom starých mobilov až do výšky 300€. Tak som im ponúkol Samsung Galaxy Note s kompletným príslušenstvom a s originál boxom. Ponúkli mi 75 centov :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Na to bych jim odepsal jestli to můžu brát jako jejich oficiální ocenění produktů jejich firmy a jestli jim nevadí že to hodlám publikovat :0)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Ok, doufám že vydají aktualizaci i na https://www.samsung.com/cz/support/model/GT-I8000KKEXEZ/ a budu jej moci zase používat :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.