CDR.cz - Vybráno z IT

Sea of Thieves bude podporovat cross-play, zahrají si spolu hráči na Xboxu i PC

Až jednoho dne baron Konzolista uvolil, aby sňatek proběhl a jeho dcera Xbox si mohla vzít pohledného prince PC. Ti se tedy vzali a hráli spolu šťastně až do smrti.

Svět, ve kterém jsou si všichni rovni; kde nezáleží na barvě kůže, jazyku nebo používaném ovladači. Klávesnice a myš žije v souladu s Xbox One ovladačem a všichni společně v míru rabují. Podobného světa chce dosáhnout Sea of Thieves, které bude podporovat cross play a do lodní osádky tak můžete kamaráda nehledě na používaný systém – jen to nesmí být PlayStation 4. 

Sea Of Thieves E 3 2017 2Sea Of Thieves E 3 2017 5Sea Of Thieves E 3 2017 3

Pro titul s podobnou premisou se cross play zdá téměř jako nutnost, protože podle všeho se o hraní s kamarády bude hodně opírat. To samé naznačují i zahraniční dojmy z hraní, podle nichž je hra sice slibná, ale bez důvěryhodné party námořníků nezáživná.

Cross play bude podle všeho „bez berliček“ - žádná pomoc při zaměřování nebo řízení. Nezdá se, že by to mohlo mít větší dopady na hratelnost, případně soužití obou národů, avšak skutečné následky ukáže až čas.

Sea of Thieves vyjde příští rok. 

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Sea of Thieves bude podporovat cross-play, zahrají si spolu hráči na Xboxu i PC

Žádné komentáře.