CDR.cz - Vybráno z IT

Serious Sam vyjde pro VR, ale pohyb od něj nečekejte [E3 2016]

Serious Sam Vr 01
Stejně jako zbytek světa i lidé ze studia Croteam berou virtuální realitu velmi vážně, a právě proto pro něj chystají i Serious Sama, který vyjde na HTC Vive a Oculus Rift.

Cdre 3

Máme dobrou a špatnou zprávu. Dobrou zprávou je, že v budoucnu budete mít možnost hrát Serious Sama ve VR na HTC Vive nebo Oculus Rift. Špatnou zprávou je, že za cenu toho obětujete pohyb ve hře.

Hru bohužel prostojíte, v rukou totiž nezbyde místo pro ovladač. Obě zaplní zbraně, kterými budete demolovat hordy a hordy potvor, které se na vás povalí. Trailer naznačil i větší bitvy s bossy, které zatím nevíme, jak by mohli probíhat, pokud budete připevněni k zemi, více se ale snad dozvíme brzy.

Serious Sam se dostane na Steam Early Acces již toto léto.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Pavel Vevera

Členem redakce inGamer.cz byl od samotného založení v roce 2012. Původně působil jako multisekční redaktor, přispívající jak články, tak video tvorbou, nakonec se však ustálil na textech. Jako externista od 1. ledna 2014 pokračuje v rámci herní rubriky CDR.cz, kam se redakce i část obsahu inGameru přesunula.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Serious Sam vyjde pro VR, ale pohyb od něj nečekejte [E3 2016]

Žádné komentáře.