CDR.cz - Vybráno z IT

Slibná střílečka se skvělým nápadem, SuperHot, ukazuje záběry z bety [GC 2015]

Pokud jste si někdy přáli být napojeni do Matrixu a vyhýbat se kulkám jako správný Neo, akční hra SuperHot by neměla uniknout vaší pozornosti. Po své úspěšné kampani na Kickstarteru už se blíží do finálního stádia. Jak se jí daří v současné betě?

Gc 2015 Banner

SuperHot se hýbe čas jen, když se hýbete vy. Tak zní oficiální premise hry. V praxi se tak můžete vyhýbat letícím kulkám, strategicky přebíhat po úrovni a časovat útoky tak, jako byste měli šestý smysl.

SuperHot si získalo oblibu už kdysi dávno, když byl vydán hratelný prototyp. Pokud jste jej dosud neokusili, rozhodně doporučujeme zavítat na oficiální stránky hry a chybu napravit. Po čase se vývojáři rozhodli rozjet kampaň na Kickstarteru, kde se jim podařilo úspěšně vybrat přes čtvrt milionu dolarů.

Dnes je tomu něco málo přes rok od ukončení kampaně, a tak se autoři rozhodli v rámci GamesComu pochlubit se svojí dosavadní prací. Ačkoliv se nám hra od té doby párkrát připomněla, nikdy nebyla tak blízko vydání, jako právě nyní ve stádiu bety. Pokud jste přispěli alespoň 40 dolary, měli byste se brzy těšit na předběžný přístup.

Mimochodem, mezník 200 000 dolarů sliboval Replay Mode, tedy režim, ve kterém se budete moci podívat na záznam z vašeho hraní, ovšem bez zpomalených pasáží. Doufejme, že se vyvede a dojem Matrixu tak hra využije naplno. 

Zpravodajství Gamescom ve spolupráci se společností Playman

Playman - Playclub

Děkujeme za partnerství hernímu VIP obchodu Playclub.

Zdroje: 

Diskuse ke článku Slibná střílečka se skvělým nápadem, SuperHot, ukazuje záběry z bety [GC 2015]

Úterý, 4 Srpen 2015 - 19:03 | Psycho Mantis | nevypadá to špatně (na nízko-rozpočtovou hru) a s...

Zobrazit diskusi