CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Slow-motion na iPhone 5S: Zpomalené záběry, které prostě musíte vidět

Ak je to jediná vychytávka 5S tak to fakt nemusím.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Hromada sraček. Můžete mi, prosím vysvětlit, jakou hodnotu má mnoho desítek let stará technologie ve founu? Asi aby lůza nezačala myslet a kutila nad ptákovinami.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

hm... tak treba jestli tohle video kutila luza, tak bych pak chtel videt neco od tebe ty...? jak te oznacit kdyz tohle kutila luza :-)
http://www.youtube.com/watch?v=4iL5ceRxp4A

notabene jakou hodnotu tam ma vic jak sto let stara technologie? ja myslim ze obe sou vhodne umistneny.
m

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Přesně, lůza to kutila. Schopného člověka ani nenapadne používat ušmudlanou placku. Vždyť ten obraz je mělký jak bláto.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Spíš co je to za novinku, slow motion mám i v Samsungu, který jsem kupoval někdy před čtyřmi roky. Akorát to má menší rozlišení.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

fakt? a veris tomu plnym srdcem? vono i na toho potento ajfouna se dalo nahrat mraky aplikaci co se tvarilo jakoze slow-motion... ale jak rikam jen se to tvarilo, hardwerova podpora u techdle zarizeni chybela... takze opravdu chces tvrdit ze to tam mas? on ani ten samsung to nikde netvrdi... ja mam digitalni kameru ktera je kamerou a ne nicim jinym a slow-motion neumi...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Je to vlastnost vestavěného softwaru pro foťák, jeden z režimů nahrávání, žádný pochybný externí software. Samsung asi akorát neměl potřebu to propagovat jako nějakou extra featuru, to je spíš specialita Applu po x letech přidat nějakou funkci (kterou už ostatní dávno mají) a vydávat to jako killer featuru.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Slow motion (120 fps) mám i na svém starém Samsungu Wave, akorát jak říkáš, jen 320×240 (s nemožností kombinovat s běžnou rychlostí videa). Ano, není to pseudo, je to nativní (skvěle se na tom sleduje třeba blikání 3D monitoru a aktivních brýlí - http://www.youtube.com/watch?v=3Csgb0RHCxo). Aspoň PůlHD by ale bylo lepších. A kdyby to bylo ve 240 fps nebo víc, byl bych taky radši. Ale že bych jako šel a kvůli tomu si koupil nového ajfouna? To fakt ne :).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Super. Mám na zrcadlovce taky 720p 60fps, ale tohle je jiná liga. Nejlepší je ta možnost kombinovat video s normální rychlostí s tou zrychlenou, bez složité editace.

Myslím, že by se klasičtí výrobci foťáků mohli ve spoustě věcí inspirovat.

Podobně těch 10fps bez blackoutu je sci-fi.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.