CDR.cz - Vybráno z IT

Diskuse k Smartphony Oukitel překvapí extra velkou kapacitou baterie až 10 000 mAh

ten model K10000 se mi velice líbí. Jen je škoda, že je tam z mého pohledu "špatný" OS.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Který OS je z vašeho pohledu správný a příp. proč?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

iOS protože i po roce funguje stejně rychle jako při prvním spuštění :-D

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

z mého pohledu je lepší WP. Proč? Prostě mě nebaví cokoliv nastavovat nebo dokonce hackovat, aby to fungovalo tak jak chci. Stejně tak mě na Androidu nebaví hledání té správné aplikace. Tisíc variací na jedno téma a ani jedna nedělá to co chci. Ne, že by to bylo na WP diametrálně lepší, ale ten omezenější výběr aplikací je mi milejší. Nesnáším to zkoušení
PS: nechápu ty mínusy. Přeci netvrdím, že to co je z mého pohledu nejlepší, je nejlepší i obecně.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Moc bych tomu neveril. Znackove telefony mivaji lepe optimalizovany power managment a vetsinou vydrzi dele pri te same baterce.

Navic je otazka co tam bude za baterku. Po par tydnech kapacita muze podstatne klesnout.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Stávajícího číňana jsem pořizoval s 3000mAh baterkou a ten rozdíl oproti 1500 či 1750mAh je markantni. Větší baterka je jen plus, když už nedokážeme zařídit aby o raději 5x míň žralo :0)
Takže pokud budu potřebovat náhradu tak se poohlédnu po nějakém tom otesánkovi s pořádnou baterkou.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Jako sorry, ale proc me neprekvapuje, ze tenhle clanek psala zena. Tim urcite nechci rict, ze pouze zeny neumi myslet, staci se podivat na ceske weby venujici se vylozene pouze smartphonum a vidime, ze i tamni redaktori muzi vlastni rozum nekde ztratili.
Vazne ale nechapu, co je to za modu opisovat clanky z pera marketingovym oddelenim cinskych vyrobcu. To se nad tim vazne nemuzete namahat se 5 minut zamyslet, abyste poznali, ze je to totalni hovadina?
Jako napiste kolik ten foun s tou baterii bude vazit a hned uvidime, kde je pravda!
Vyvoj novych lehcich a kapacitnejsich baterii oznamila nejaka laborator venujici se vyvoji pod hlavickou jedne USA univerzity, je to pry otazka 3-5 let nez to budou mit hotove v predprodukcim stadiu!!! a potom Samsung, ten pry to integruje do sve vlajkove lodi do 3 let!!! Protoze cinan umi jen kopirovat je na 99,9% jiste, ze zadny supertajny projekt, kde vyvinuli super baterie nemaji a tudiz bud opravdu integruji baterie 10.000mAh, ale ten smartphone bude tezsi nez cihla a nositelne to v kapse rozhodne nebude (mozna tak pro kulturisty) nebo bude tich 10.000mAh spise zboznym pranim a realita bude zcela jina. Je to mimochodem videt i na dnesnich cinskych founech se 4.000mAh, ktere ale vydrzi asi tolik co bezne znacky se 2.000mAh.
Takze opravdu prosim, nez vypustite clanek aspon chvili MYSLETE!!!

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Právě kvůli troubům, kteří si pořád myslí, že číňani umějí jen kopírovat skončí jednou celá evropa na jejich chvostu. Pokud se podívám kde je největší investice do vývoje patentů, kde se nejvíc publikuje tak zjistím že v číně... (čímž nijak netvrdím že mají lepší technologii baterií než dosud)
10000mAh na 3,7V se dělá naprosto běžně pár let, jen to byla dosud záležitost tabletů. Klidně budu mít mobil 2x tak široký, když vydrží 2x tolik. I na těch fotkách je vidět že to žádná žiletka není.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Podivej se, jsem vlastnikem Jiayu 2700mAh, ani to zadna ziletka neni, ale technologie preci jen pokrocila a nove founy uz maji i 3000mAh bez toho, aby se to vyrazneji podepisovalo na jejich vaze. Ale tady mluvime o 10.000mAh. Jestli mas tu moznost, potezkej si nebo lepe zvaz na vaze tu 10.000mAh baterku, to je opravdu hodne tezke a ver tomu, ze zajemcu o pulkilovy telefon moc nebude. Je to naprosto mimo realitu. Nicmene at cinan vyda specifikaci a rekne na rovinu, ze to bude vazit pul kila a v tom pripade OK, pokud si to nekdo chce koupit jeho volba, ale jestli ten telefon bude vazit normalnich cca. 150g nebo i dejme tomu do cca. 200g, tak to proste neni 10.000mAh respective nejakej trouba, kterej si to koupi bude pak brecet, jak ten Android hrozne zere, ze mu to vybnije 10.000mAh za jeden den, pritom to relane tolik mit proste nemuze. Kapisto?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pul kila váží ten tablet celý a to má tělo z hliníku a velikost 10"...
jinak stávající článek Li-Ion 4/3AF – 7200 mWh (2000 mAh/3,6 V) 40g, tj 10 000mAh 3,7 je +- 200gramů, to přeziju...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Cinsky Bluboo ma mobil X550 ktery ma 5300 mAh baterii. Vazi 186 g. Tj. mobil s 10000 mAh baterii nebude vazit vice jak dvojnasobek - spise mene.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.