CDR.cz - Vybráno z IT

Sniper Elite 4 hlásí odklad, přednost dostane Battlezone [E3 2016]

Studio Rebellion odkládá Sniper Elite 4 na příští rok. Nechce konkurovat svému druhému titulu a potřebuje na hře ještě zapracovat.

Cdre 3

Vývojářská společnost Rebellion dnes na výstavišti Electronic Entertainment Expo oznámila odklad své očekávané taktické střílečky Sniper Elite 4. Titul plánovala vypustit koncem letošního roku, nové datum vydání bylo ovšem stanoveno na 14. února příštího roku, tedy 2017. Důvodem je také přednost další značky, na které Rebellion aktuálně pracuje, hry Battlezone.

Podle slov tvůrců ještě není Sniper Elite 4 připraven na to, aby se mohl dostat mezi veřejnost. Studio chce vypustit plnohodnotný produkt, který bude sklízet úspěch po vzoru předešlého dílu. Časová prodleva je tedy prý důležitá. Zároveň autoři nechtějí konkurovat svému druhému titulu, který je již připraven k vydání.

"V říjnu budeme vypouštět Battlezone jako jeden z úvodních titulů pro PlayStation VR. Nakonec, jsme docela malé nezávislé studio a uvolnění hned dvou her ve stejném čtvrtletí nám nepřijde jako rozumný krok," hájí své rozhodnutí spoluzakladatel společnosti Chris Kingsley.

Sniper Elite 4 se zatím jeví velice slibně. První videa předpovídají hodně slušnou hru, která by tak mohla navázat na kladně přijatou trojku, a pokud vývojáři cítí, že by zasloužila ještě pár hodin kódování, jenom to uvítáme. Neradi bychom se dočkali stejného kiksu, jako v případě Sniper Elite V2. Zatím se můžete podívat na přiloženou dvojici nových obrázků.

Nezapomeňte sledovat herní sekci CDR (nikoliv pouze titulní stranu) pro kompletní přehled všech novinek z letošní E3 výstavy. Po celý týden vás denně budeme zásobovat desítkami článků, díky kterým vám nic neunikne. 

Zpravodajství E3 2016 běží pod záštitou společnosti Intel

Zdroje: 

Michal "MichalPospíchal" Pospíchal

V roli novináře se na herní scéně pohybuje už více než 9 let. V historii prošel několika velkými redakcemi, jako BonusWeb.iDnes.cz, naposledy se v roli šéfredaktora podílel na tvorbě serveru inGamer.cz, který byl 1. ledna 2014 sloučen s herní sekcí CDR.cz, kde nadále vedl rubriku. V červenci 2014 se na vlastní žádost přesunul na post editora magazínu. Od roku 2016 píše také pro DIIT.cz o technických a všeobecných tématech.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Sniper Elite 4 hlásí odklad, přednost dostane Battlezone [E3 2016]

Žádné komentáře.